Noha Akugue N. – Muchova K.: Muchova ja alle 20,5 peliä.

FIbookmaker
17 heinäkuun, 2024
15 Näkymät

Meidän valintamme: Leg Akugue N. – Muchova K.: Muchova ja alle 20,5 peliä.

17.07.2024 20:00

Karolína Muchová on palannut kentälle kymmenen kuukauden loukkaantumisen jälkeen ja pelaa vasta vuoden kolmannen turnauksensa. Wimbledonin jälkeen hän tekee savikenttäkauden debyyttinsä Italian Palermossa, jossa hän on tällä viikolla toiseksi korkeimmalle sijoitettu. Keskiviikkona Olomoucista kotoisin olevan Olomoucin pitäisi varmistaa paikkansa puolivälierissä.

Muchová pitää oranssista hiekasta kovasti. Viime vuonna hän pelasi ensimmäisen Grand Slam -finaalinsa sillä Pariisissa. Tänä vuonna entinen maailmanlistan kahdeksas aloitti 7:6(14) ja 5:1-voitolla Puolan Katarzyna Kawasta, joka keskeytti ottelun kipeän vasemman reiden takia.

Tshekin suosikki tarvitsi aikaa totuttautuakseen saveen, sillä hän lähti otteluun neljän pelin tappioasemassa. Kun hän kuitenkin pääsi rytmiin, hän oli selvästi parempi pelaaja kentällä, mistä osoituksena se, että hän onnistui vielä kääntämään koko ottelun.

Muchova kohtaa jälleen kerran vastustajan maailmanlistan kakkossatasen päädystä. Kyseessä on toinen karsintapelaaja, Noma Noha Akugue. Nigerialaista syntyperää oleva 20-vuotias saksalainen kerää kokemusta eliittipiiristä. Ennen Palermon turnausta hän veti jopa viiden kilpailutappion putken peräkkäin. Avauskierroksella hän kukisti kolmessa erässä maanmiehensä Barthelin, joka on rankingissa häntä alempana sijalla kolme.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Muchová kohtaa laadullisesti samanlaisen vastustajan kuin ensimmäisellä kierroksella. Tällä kertaa tšekki ei lähde yhteenottoon voittamattomana ja hänen pitäisi hallita kenttää alusta alkaen. Ovi puolivälieriin on auki, tästä pitäisi tulla selvä tapaus.

Luottamus:

9/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker