Shamrock Rovers – Sparta Praha: ottelu/maalien määrä 2/+2,5 maalia

FIbookmaker
22 heinäkuun, 2024
14 Näkymät

Meidän valintamme: Shamrock Rovers – Sparta Praha: ottelu/maalimäärä 2/+2.5 maalia

23.07.2024 21:00

Sparta lähtee Mestarien liigan toiselle kierrokselle irlantilaisvastustajansa maaperällä ja kaikesta huolimatta se on selkeä suosikki.

Tshekin cupin edustaja sai viime vuonna arvokasta kokemusta Eurooppa-liigasta ja pelasi myös useita mielenkiintoisia vastustajia vastaan (Betis, Galatasaray, Kööpenhamina). Hallitsevan mestarin joukkue on pysynyt pääosin kasassa, ainoastaan Krejci on poissa aloituskokoonpanosta ja Kairinen on sairaslomalla.

Sparta pelasi perjantaina liigakilpailun avausottelunsa voittaen Pardubicen 2:1 ja oli erittäin arvokasta nähdä, että joukkue pystyy kääntämään pelejä. Toistaiseksi se ei ole ollut samanlainen, mutta kokoonpano on ollut hyvin pitkälti yhdistelmä. Kuchta, Laci ja muut EM-kisoissa olleet pelaajat, jotka olivat avausottelussa vain vaihtopelaajina, saattavat olla aloituskokoonpanossa Shamrockia vastaan.

Joka tapauksessa Sparta ei muuta mitään pelistrategiaansa, joka perustuu korkealla intensiteetillä pelattavaan peliin, nopeaan siirtymiseen hyökkäykseen ja yleisesti aktiiviseen hyökkäyskonseptiin. Joukkue on onnistunut siinä jo pitkään, ja pelit, joissa se on jäänyt tyhjin käsin, voi laskea yhden käden sormilla.

Shamrockin etuna tulee olemaan kotiympäristö ja suuremmat pelivälit. Irlannin liiga pelataan toisinpäin, joukkue on pelannut myös ensimmäisen Mestarien liigan alkulohkon Islannin Vikinguria vastaan. Edellä mainitussa kaksinkamppailussa loisti erityisesti nuori hyökkääjä Johnny Kenny, joka on tällä kertaa suurin uhka kotijoukkueelle. Toisaalta Manchester Cityssä aikoinaan aloittanut Jack Byrne on kortilla, mikä on ikävä menetys.

Joka tapauksessa Shamrockin kunto ei ole aivan ihanteellinen, se on voittanut kuudesta viime ottelustaan vain kahdesti, ja tiistaina se saa vastaansa myös laatua, jota se ei kovin usein kohtaa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Spartan pitäisi hyökätä Irlannin maaperällä, olla parempi pallon kanssa ja piinata vastustajiaan vauhdillaan. Tämän pitäisi näkyä lopputuloksessa, jossa Tšekin edustaja voittaa. Pelissä voidaan nähdä vähintään kolme maalia, Pardubicen tapaan Kuchta tekee maalin.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker