Espanja – Egypti: Espanja tekee maalin molemmilla puoliajoilla

FIbookmaker
29 heinäkuun, 2024
11 Näkymät

Meidän vinkkimme: Egypti pelaa ottelusarjaa: Espanja – Egypti: Espanja tekee maalin molemmilla puoliajoilla

30.07.2024 15:00

Nuoret espanjalaiset eivät ole toistaiseksi horjuneet Pariisin olympialaisissa ja kahden ottelun jälkeen heillä on täysi pistepotti. He koristavat turnausta hyökkäyspelillä, joka viihdyttää ennakkoluulottomiakin katsojia. Välillä he unohtavat puolustuksen avoimen ikkunan, minkä vuoksi he eivät ole toistaiseksi onnistuneet pitämään maalinsa puhtaana, mutta heidän hyökkäysjalkapallonsa on varmistanut, että he ovat tehneet vähintään yhden maalin jokaisella neljällä tähän mennessä pelatulla puoliajalla.

Egypti puolestaan pelaa hyvin rehellisesti puolustuspäässä ja keskittyy lähinnä puolustustyöhön, jotta heidän ei tarvitse kuroa vajetta umpeen. Sen kahdessa ottelussa on kaatunut yhteensä yksi maali, ja Pohjois-Afrikan joukkueen voidaan odottaa keskittyvän myös kohtaamisessa Espanjaa vastaan lähinnä puolustamiseen. Tällä kertaa vastassa on kuitenkin suuri suosikki.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Espanjalaiset puskevat eteenpäin koko ottelun ajan ja pyrkivät päättämään kisojen lohkovaiheen epäröimättä. He pelaavat erittäin helposti Egyptiä vastaan ja tekevät vähintään yhden maalin kummallakin puoliajalla.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker