Olomouc – Teplice: voittaja Teplice

FIbookmaker
3 elokuun, 2024
12 Näkymät

Olomouc – Teplice: voittaja Teplice

03.08.2024 20:00

Erilaisissa tunnelmissa olevat joukkueet iskevät yhteen Androv-stadionilla lauantai-iltana. Siinä missä Olomouc on ottanut kahdesta vierasottelusta neljä pluspistettä, Teplice on kahden kierroksen jälkeen nollilla pisteellä.

Sigma on uuden valmentajansa Tomas Janotkan johdolla hyvässä vauhdissa ja jättämässä vaisun kevään taakseen. Joukkue pelaa aktiivisesti ja suoraviivaisesti, ja Jan Klimentin myötä se on hankkinut Plzeňistä tasoa paremman hyökkääjän, joka on lisännyt tuottavuutta ja kilpailua. České Budějovicessa (2:0) hän teki molemmat maalit, kuumalla Liberecin kentällä (1:1) hän teki rangaistuspotkun, josta Hanakset tasoittivat.

Lisäksi näyttää siltä, että Olomouc voisi ratkaista ongelman mailojen välissä omista voimavaroistaan, sillä 19-vuotias Jan Koutný debytoi Liberecissä onnistuneesti liigassa. Hän on yksi monista nuorista, joita Janotka on onnistuneesti ottamassa mukaan liigan A-maajoukkueeseen.

Teplice pelasi kaksi ottelua, jotka olisivat voineet mennä paljon paremmin kuin ne menivät. Hradec Kraloven ottelun (0:1) oudosta lopputuloksesta on kirjoitettu tarpeeksi, kun lasimiehet riemuitsivat voittomaalista, mutta heitä puri kaksinkertainen pettymys, kun ensin se vedettiin takaisin ja sitten päästettiin maali.

1:4-kotitappio Spartalle oli sitten erittäin julma, Harušt’ák ei päässyt nauttimaan tasoitusmaalista minuutteihin, ja Teplice sai kaksi maalia jatkoajalla. Mutta kaiken kaikkiaan kaksi tappiota ja hiljalleen kasvavat tulospaineet, joiden alla ei ole koskaan hyvä pelata.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Olomouc on voittanut Teplicen vain kerran yhdeksässä viime ottelussa kotonaan ja nyt se vahvistaa jälleen lievän suosikin roolinsa.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker