Slavia Praha – St.Gilloise: voittaja Slavia

FIbookmaker
6 elokuun, 2024
11 Näkymät

Meidän vinkkimme: Slavia on voittanut Slavia Meidän vinkkimme: Slavia on voittanut Slavia Slavia on voittanut Slavia: Slavia Praha – St.Gilloise: voittaja Slavia

07.08.2024 19:00

Päivä Sparta Prahan jälkeen Slavia pelaa Mestarien liigan kolmannen kierroksen ja jos se pääsee pudotuspeleihin, se saattaa kohdata Jose Mourihin, joka AS Romassa lopettamisen jälkeen on löytänyt uuden työpaikan Fenerbahcesta, joka on Susijen potentiaalinen kilpailija.

Slavia voitti viime vuonna tunnetusti Roman kotonaan 2-0 ja ottaisi saman tuloksen keskiviikkoiltana. Joukkue ei kuitenkaan ole yhtä kiillotettu kuin Sparta, jota vaivaa suuri määrä pelaajia, mukaan lukien puolustuksen tukipilarit Staněk, Zmrzlý, Vlček. Silti he eivät ole tehneet maalia kolmeen liigakierrokseen. Puolustus on kunnossa, mutta hyökkäyssuuntaan punavalkoiset eivät ole täysin synkassa.

4-0-kotivoitto Ceske Budejovicesta ei ole mikään kolikko, Dynamo on sekaisin. Kun Slavia kohtasi organisoidun vastustajan, joka pystyi juoksemaan, heillä oli vaikeuksia tehdä maaleja. He pelasivat Slováckossa maalittoman tasapelin ja voittivat Liberecissä 1-0 vain Dioufin ennennäkemättömän pommin ansiosta, Jestedin alaisuudessa he eivät näyttäneet paljon enempää.

Tomáš Chorý on ensimmäistä kertaa kiistellyn Plzeňin siirronsa jälkeen aloittanut kärjessä, mutta hän ei ole yhtä hyvässä vireessä EM-paluunsa jälkeen kuin Ivan Schranz, Mojmír Chytil tai Lukáš Provod. Trpišovský jättää sitten täysin huomiotta kahden viimeisen liigakauden parhaan maalintekijän Václav Jureckan. On vaikea arvata, kuka Slavian valmentajan tapauksessa pelaa keskellä.

Saint-Gilloise taistelee Mestarien liigasta vuoden tauon jälkeen, sillä se putosi toissa vuonna Glasgow Rangersia vastaan 3. alkulohkossa toissa vuonna 2-0 kotivoiton jälkeen, sitten se kaatui 0-3 jatkopeleissä ja imi suuren pettymyksen. Sillä välin he ovat pelanneet Eurooppa-liigan puolivälierät ja konferenssiliigan kahdeksannen kierroksen, joten Slavialla on täysi työ edessään.

Mutta Union on myös jo kompuroinut uudella kaudella, sillä voitettuaan kotimaisen Super Cupin se pelasi 0-0-tasapelin liigatulokas Denderin kentällä. Kotidebyytissään Beerschotia vastaan se oli korjannut vireensä, mutta 3-1-voiton jälkeenkään uusi valmentaja Sébastien Pocognoli ei ollut täysin tyytyväinen. Hallitsevan ensimmäisen puoliajan (2-0) jälkeen joukkue hidasteli toisella puoliajalla ja näytti siltä, että voimat loppuivat.

Joka tapauksessa Pocognoli joutuu tulemaan toimeen ilman kahta viime kauden parasta maalintekijää, algerialaista Mohamed Amouria, joka lähti Saksaan Wolfsburgiin, ja ruotsalaista Gustaf Nilssonia, joka siirtyi mestari Bruggeen. Hän on huolissaan poissaoloista puolustuksessa, josta häneltä puuttuu pari vakaata englantilaistopparia, Ross Sykes, Christian Burgess.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Slavia on vahvoilla Edenin Eurooppa-cupissa ja on voittanut parempia vastustajia kuin Saint-Gilloise, joka ei pure niin kuin kotonaan. Vaikka he eivät olekaan huippukunnossa, he rakentavat vähintään yhden maalin johdon ennen uusintaottelua.