Ostrava – Hr. Králové: kaksinkertainen mahdollisuus 0-0

11 elokuun, 2024
12 Näkymät

Vinkkimme: Ostrava – Hr. Ostrava: tuplamahdollisuus 0-0

11.08.2024 17:00

Baník pääsi 14 päivää sitten englantilaisviikkojen rytmiin, eikä levännyt tälläkään kertaa. Keskiviikkona pelattiin ensimmäinen ottelu Kööpenhaminassa, jossa hävittiin erittäin epäonnisesti 0:1 maalin erolla. Tällaiset tappiot ovat kovia niin pääkopalle kuin fyysisestikin, sillä joukkue taisteli pisteestä viimeisille minuuteille asti. Joka tapauksessa valmentaja Haapal on ratkaisemassa dilemmaa siitä, miten kokoonpano kootaan, sillä uusintaottelu on pelattavissa, joten se näyttää enemmänkin pelaajien rotaatiolta. Baník on laajentanut ja hapattanut joukkuetta riittävästi ennen kautta, joten kotijoukkueella on 22 laatupelaajaa, joista vain Ewerton on korvaamaton.

Brasilialainen keskikenttäpelaaja puuttuu todennäköisesti aloituskokoonpanosta, kun taas nopeat hyökkääjät Tanko tai Kubala ja Klíma voivat saada mahdollisuuden. Joka tapauksessa kokoonpano tulee olemaan hyökkäävämpi kuin Kööpenhaminassa. Myös kolmen maalivahdin välillä saattaa tapahtua muutos, Baníkilla on tasapainoinen maalivahtipari Markovic – Holec. Joka tapauksessa Banikin peli saattaa kärsiä hieman epäjohdonmukaisuudesta, viime kaudella kotijoukkue oli kentällään hyvin keskinkertainen.

Hradec Kralove esitteli viikon aikana uuden sopimuksen, seura hankki ex-kotimaajoukkuepelaaja Petrasekin, mutta hän on pelikunnossa korkeintaan muutaman minuutin. Itämaalaiset esittivät sitten viimeisellä kierroksella erittäin taistelevan esityksen ja onnistuivat voittamaan Boleslavin (2-1) kympillä, tehden jopa voittomaalin epätasaisessa ottelussa. Joukkue osoitti siis loistavaa moraalia ja sen varaan voi aina rakentaa. Vierailijat ovat levänneet ja tulevat vaivaamaan Ostravaa fyysisellä pelillään ja juoksusuorituksillaan. Juliš on poissa, mutta joukkue pystyy korvaamaan yhden poissaolon.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Baník on ulkona kupeista ja jätti paljon voimia Tanskaan. Hradec taas on levännyt ja kunnossa kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen, joten he tulevat vaivaamaan kotijoukkuetta hyvällä puolustussuorituksella ensimmäisellä puoliajalla, tasapeli puoliajalla tai ottelun lopussa ei välttämättä ole suuri sensaatio.