Chelsea – Servette: voittaja Chelsea/enemmän kuin 3.5 maalia ottelussa

FIbookmaker
22 elokuun, 2024
10 Näkymät

Meidän valintamme: Chelsea – Servette: Chelsean voitto / alle 3,5 maalia ottelussa

22.08.2024 21:00

Chelsea palaa vuoden tauon jälkeen Euroopan cupiin konferenssiliigassa, jonka lohkovaiheeseen se ei ole vielä päässyt. Euroopassa vasta kolmanneksi sijoittunut kilpailu ei ole kovin kiinnostava vuoden 2021 Mestarien liigan voittajalle, mutta joka tapauksessa joukkueen leveyden huomioon ottaen cup-pelit olisivat hyviä vähemmän työllistettyjen pelaajien tai nuorten pyörittämiseen.

Siitä, että torstain kaksintaistelu Servetteä vastaan ei ole mikään helppo nakki, kertoo se, että erityisesti keskustellaan Conor Gallagherin 33 miljoonan punnan siirrosta Atlético Madridiin. Osa faneista ottaa raskaasti sen, että seura myy kapteeninsa ja ihanteellisessa jalkapalloilijan iässä (24) olevan nuorukaisen.

Torstain ottelussa eivät ole myöskään mukana Raheem Sterling, Ben Chilwell, jonka tulevaisuus Bridgellä on epävarma, tai Wesley Fofana, joka oli ainoa edellä mainitusta kolmikosta, joka pääsi vaikuttamaan viikonlopun Valioliiga-ottelussa, jonka Blues hävisi kotonaan Manchester Citylle 0-2. Valmistautuminen mukaan lukien Chelsea ei ole voittanut neljää ottelua peräkkäin, joten voitto olisi kätevä.

Servette putosi konferenssiliigaan Eurooppa-liigasta, jossa se putosi kolmannella alkukierroksella Bragalta maalittoman tasapelin jälkeen Portugalissa häviten takaiskun 1-2. Servette on siis pudonnut konferenssiliigaan. Samaan aikaan se putosi kahdesti Sveitsin liigassa, johon se oli aiemmin päässyt kolmen voiton putkella.

Joka tapauksessa tšekkiläiset fanit muistavat Geneven joukkueen hyvin viime cup-kaudelta. Eurooppa-liigassa se hävisi kahdesti Slavialle lohkovaiheessa (0:2, 0:4) ja konferenssiliigan kahdeksannella kierroksella se putosi rangaistuspotkukilpailussa kahden 0:0-tasapelin jälkeen Plzeňin kanssa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Kaikista sisäisistä ongelmista huolimatta Chelsea on suosikki ja varsinkin Stamford Bridgellä, jonne mantereelta tulevat vieraat saapuvat suurella kunnioituksella. Blues voittaa, eikä ottelussa tipu kuin kolme maalia.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker