FIbookmaker
25 elokuun, 2024
9 Näkymät

25.08.2024 15:00

Bournemouth pidensi Valioliigan avauskierrosten tappiottoman putkensa viiteen otteluun (2-3-0) myöhäisellä tasoitusmaalilla Nottinghamissa (1-1). Tästä kertoo se, että vain Liverpoolilla (9) on pidempi tällainen putki. Newcastle onnistui vielä paremmin liigan avausottelussa – se voitti Southamptonin 1-0.

Valmentaja Andoni Iraola oli tyytyväinen, koska hänen joukkueensa ei luovuttanut. Seuraavassa ottelussa seuran kalleimman sopimuksen, hyökkääjä Evanilsonin, odotetaan myös aloittavan, kun laitahyökkääjä Semenyo täyttää hänen paikkansa ensimmäisessä erässä. Ja tämän pitäisi vahvistaa huomattavasti joukkueen hyökkäyspeliä, joka ei ensimmäisessä ottelussa juurikaan esiintynyt vastustajan rangaistusalueella.

Samaa voisi sanoa Newcastlesta, joka voitti tulokkaan Southamptonin erittäin niukasti. Lisäksi he tuottivat vain kolme laukausta (vastustajalla oli 19). Pelasi kuitenkin suurimman osan ottelusta 10 miehellä ja voitto on siksi erittäin arvokas. Seura ryhdistäytyi ensimmäisellä puoliajalla kotiyleisön sydämellisellä avustuksella ja esitti erinomaisen puolustussuorituksen. Koko joukkue pääsee nyt harjoittelemaan myös hyökkäyspeliä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Newcastle ulos? Se oli viime kaudella varma maalintekotakuu. Niissä peleissä tehtiin keskimäärin neljä maalia. Veto vähintään neljään putoamiseen onnistui silloin 13:ssa Newcastlen 19 vieraspelistä. Neljä maalia tehtiin myös näiden joukkueiden edellisessä kohtaamisessa (tosin pelattiin Newcastlessa).