Ruzomberok – FC Noah: voittaja Ruzomberok

FIbookmaker
29 elokuun, 2024
9 Näkymät

Ruzomberok – FC Noah: voittaja Ruzomberok

29.08.2024 18:30

Slovan Bratislava juhlii vielä keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen debyyttiään, mutta se on todennäköisesti ainoa slovakialaisjoukkue, joka on mukana tämän syksyn Euroopan cupissa. Ruzomberok toi mukanaan nolon 0-3-tappion Armeniasta, mikä ei anna sille juurikaan mahdollisuuksia pysyä konferenssiliigassa kotiottelun uusintaotteluun lähdettäessä.

Ruz maksoi raskaasti matkustusongelmista. Hajdukin ohi etenemisen jälkeen joukkue palasi Splitistä vasta toiseen yritykseen, ja koska avausottelu pelattiin Armeniassa tiistaina, pelaajilla ei ollut käytännössä lainkaan aikaa palautua, vaan he joutuivat lentämään Jerevaniin. Martyrium otti osan pelaajista lääkinnällisesti, mikä näkyi heikommassa kokoonpanossa ja etenkin selvässä tuloksessa.

Nyt roolit olivat joka tapauksessa toisinpäin ja matkavaikeudet kohtasivat armenialaisvastustajat, jotka saapuivat myöhässä lentokonehäiriön vuoksi. Lisäksi Noah ei ole vieraissa yhtä vahva kuin kotonaan, jossa se voitti Slieman 7-0 ja AEK Ateenan 3-1, mutta ei onnistunut kahdessa paluuottelussa Maltalla (0-0) ja Kreikassa (0-1).

Kotijoukkue luottaa kannattajiinsa, sillä tshekkivalmentaja Ondrej Smetanalla on jo nyt käytännöllisesti katsoen täydellinen joukkue loukkaantunutta puolustaja Köstliä lukuun ottamatta.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Jos Ruza haluaa miettiä ihmettä, hänen on tehtävä maali mahdollisimman pian. Kotijoukkue aloittaa hyökkäyksen, mutta edes voitto ei riitä heille jatkoon.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker