Fritz T. – Tiafoe F.: Fritz T./+29,5 helmiä

FIbookmaker
6 syyskuun, 2024
6 Näkymät

Fritz T. – Tiafoe F.: Fritz T./+29,5 helmiä.

07.09.2024 01:00

Yhdysvalloilla on edustaja US Openin finaalissa. Sen tekevät Taylor Fritz ja Frances Tiafoe, jotka kohtaavat toisensa kauden viimeisen Grand Slam -turnauksen välierissä.

26-vuotias Fritz, nykyinen maailmanlistan numero 12, on suosikki. Viime vuonna puolivälieriin yltänyt Fritz selvisi kolmesta ensimmäisestä kierroksesta häviämättä sarjaa. Casper Ruudia ja Alexander Zvereviä vastaan hän tarvitsi sitten neljä sarjaa kumpaakin edetäkseen. Tänä vuonna kaksi ATP-turnausta voittanut Fritz pääsi ensimmäistä kertaa Grand Slamin välieriin.

Frances Tiafoe on ollut Grand Slamin välierissä kerran aiemmin. Se tapahtui vuonna 2022 US Openissa. Maailman 20. pelaajalla oli erittäin vaikea tie tämän vuoden välieriin, sillä hän joutui menemään ensimmäisellä kierroksella neljään sarjaan. Kolmannella kierroksella hän kävi dramaattisen viiden erän kamppailun Ben Sheltonia vastaan, jonka jälkeen hän nöyrtyi Aleksei Popyrinille neljässä erässä. Grigor Dimitrovin kanssa pelattu puolivälierä jäi pelaamatta, ja loukkaantunut bulgarialainen joutui keskeyttämään neljännessä erässä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Taylor Fritz on suosikki. Frances Tiafoe ei luovuta ilman taistelua. Fritz pääsee jatkoon, mutta se on vähintään 30 peliä.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker