Nicod J. – Crawford O.: 1

FIbookmaker
9 syyskuun, 2024
6 Näkymät

Meidän valintamme: Nicod J. – Crawford O.: 1

10.09.2024 09:00

Kaksikymppinen Jakub Nicod on yksi suurista tšekkiläisistä lahjakkuuksista, joilla on potentiaalia murtautua maailman sadan parhaan joukkoon. Nicodin suuri epäonni tällä kaudella oli se, että juuri kun hän oli pääsemässä todella hyvään kuntoon, tuli loukkaantuminen, joka piti hänet sivussa kolme kuukautta. Tämän vuoksi hänen etenemisensä rankingissa pysähtyi, mutta viime viikkoina hän on kuitenkin alkanut jälleen näyttää potentiaaliaan, ja viime viikolla Tullnin Challenger-turnauksessa hän eteni uransa tärkeimpään välieräotteluun.

Hänellä ei kuitenkaan ole ollut paljon aikaa levätä ja hän aloittaa tällä viikolla Challengerissa Dobrichissa Bulgariassa. Avauskierroksella maailmanlistalla 301. sijalla oleva pelaaja kohtaa viisi vuotta vanhemman ja 232. sijalla olevan britti Oliver Crawfordin. Brittitennispelaajan kunto on kuitenkin ollut viime viikkoina heikko, sillä hän on hävinnyt kuudesta viime ottelustaan viisi.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Nicod on ollut jo jonkin aikaa loukkaantumisensa jälkeen pääsemässä optimaaliseen tennistunnelmaan, mutta se on selvästi tullut viime viikkoina. Hän vahvistaa sen Dobrichissa, jossa hän vie ensimmäisen kierroksen ottelun.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker