Dortmund – Heidenheim: Heidenheim: Handicap Dortmund -1.5

FIbookmaker
12 syyskuun, 2024
7 Näkymät

Vinkkimme: Dortmundin voittaja on Dortmund: Dortmund – Heidenheim: Heidenheim: Handicap Dortmund -1,5

13.09.2024 20:30

Borussia Dortmund ja Heidenheim ovat edelleen tappiottomia kauden alussa. Kun BVB kuitenkin veti tasapelin Bremenissä ennen maajoukkuetauon alkua, sataprosenttiset vierailijat pitävät kiinni johtopaikasta 1. Bundesliigassa.

Dortmundilla oli Weserstadionilla enemmän peliä, mutta ei onnistunut tekemään toivottua maalia ja joutui tyytymään pisteeseen 0-0-tasapelin jälkeen. Uusi manageri Nuri Sahin voi lohduttautua sillä, että westfalenilaiset eivät ole saaneet maalia kahdella ensimmäisellä kierroksella, mitä he eivät ole tehneet sitten kauden 2017/18, jolloin he pitivät maalinsa puhtaana viidellä ensimmäisellä liigaottelullaan. BVB pyrkii rakentamaan edellisen 2-0-voiton Eintracht Frankfurtista kotonaan, kaiken kaikkiaan se on tehnyt kolme maalia peräkkäin Signal Iduna Parkilla.

Viimeksi Heidenheim voitti Augsburgin 4-0 molempien puoliaikojen kahden maalin jälkeen ja vahvisti loistavan kauden alun dominoimalla kaikkia viittä kilpailullista ottelua! Valmentaja Frank Schmidtin suojatit ovat nyt erittäin haastavan kauden edessä, sillä he ovat kotimaan kilpailujen lisäksi päässeet konferenssiliigaan. Baden-Württembergin seura kirjasi kauden viidestä voitostaan kolme vastustajan kentällä ja matkustaa Dortmundiin tietäen, että se ei ole hävinnyt viittä peräkkäistä vierasliigaottelua (2-3-0).

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Vuosi sitten Westfalenissa vierasjoukkue oli varttitunnin jälkeen kahden maalin tappiolla, mutta se ei luovuttanut ja viimeisen 30 minuutin aikana tehtyjen kahden maalin ansiosta se vei 2-2-tasapelistä pisteen kotiin. Dortmund täytti kuitenkin suosikkiasemansa ja voitti tällä kertaa.