Genova – Roma: 2

FIbookmaker
15 syyskuun, 2024
8 Näkymät

Meidän vinkkimme: Genova – Roma: 2

15.09.2024 12:30

Kolmen avauskierroksen jälkeen Genoalla on kasassa kunnioitettavat neljä pistettä, mutta viimeisin kotitappio Veronalle on varmasti suuri pettymys (0:2). AS Roma on yllättävänkin huonommassa iskussa, sillä se on kerännyt vain kaksi pistettä, mutta onnistui kuitenkin viimeksi saamaan 0-0-tasapelin Juventuksen vieraana, mikä on varmasti rohkaissut valmentaja De Rossin joukkuetta.

Tasapeli Interin kanssa (2-2) ja 1-0-voitto Monzassa nukuttivat Genovan fanit, mutta sitten tuli tyly herätys kotitappion muodossa Veronalle. Genoalla on siis edessään kolmas kotiottelu neljän ensimmäisen kierroksen aikana, mutta on sanottava, että ailahtelevat esitykset ovat ihan hyväksyttäviä. Valmentaja Gilardino on rakentamassa uutta joukkuetta, johon esimerkiksi hyökkääjä Pinamonti, jonka tavoitteena on vähintään kymmenen maalia tällä kaudella, on sopinut erinomaisesti.

Romalla pitäisi olla yhtä lailla ailahtelevia maalipaikkoja, mutta huonot kaksi pistettä, mukaan lukien kotitappio Empolille, merkitsevät erittäin noloa kauden alkua. Kaksi vierasta maalitonta tasapeliä (Cagliari, Juventus) viittaavat ongelmiin hyökkäyspäässä, mitä ei todellakaan osattu odottaa maalintekijä Dovbikin tulon tai viime kauden Soulé-löytöjen jälkeen. Myös Paulo Dybala jäi pois. Roma teki myös vaihtokaupan AC Milanin kanssa siirtoikkunan lopussa, kun Alexis Saelemakers saapui Tammy Abrahamin tilalle, joka saa mahdollisuuden alusta alkaen.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

AS Roomalla ei ole mitään odotettavaa. Tappio Cagliarissa voidaan selitellä pelaamattomuudella, kun taas piste Torinossa rohkaisee. De Rossi ei toista José Mourinhon virheitä, jotka hävisivät täällä viime vuonna 1:4, ja roomalaiset tekevät ensimmäistä kertaa täydet pisteet. Genovan onnistumiset Interiä ja Monzaa vastaan olivat vähän sattumaa.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker