Třinec – České Budějovice: Maaleja ottelussa/alle 5

20 syyskuun, 2024
2 Näkymät

Třinec – České Budějovice: Maalien määrä ottelussa/alle 5

20.09.2024 17:00

Extraliigan 2. kierroksella pelataan uusinta viime vuoden puolivälieräpeleistä. Vaikka Motor onnistui tasoittamaan hävityn sarjan kolmella voitolla peräkkäin, seitsemännessä ottelussa Třinec onnistui kotonaan ja jatkoi toista mestaruutta.

Ensimmäisellä kierroksella Steelers epäonnistui Prahan Spartassa, jossa se kaatui 0:3. Vaikka Zdeněk Motákin joukkueella oli toisessa erässä enemmän peliä hallussaan, puuttui siltä hyökkäyspelin loppuosa, ja niinpä prahalaiset sinetöivät ansaitun voittonsa kahdella maalilla viimeisen seitsemän minuutin aikana. Martin Ruzicka, Andrej Nestrašil, Jakub Jeřábek ja Miloš Roman olivat poissa ensimmäisestä erästä.

České Budějovice pelasi kotiottelunsa Karlovy Varyn Energiaa vastaan, jonka se voitti 3-0 hyvän kollektiivisen esityksen jälkeen. Kaksintaistelu ratkaistiin toisessa erässä, jossa Motor teki kaksi maalia. Milan Klouček esitti maalissa varman esityksen tehden 35 onnistunutta torjuntaa. Eteläpojilta puuttui loukkaantumisen vuoksi hyökkäyspari Harris ja Kašlík.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Viime vuonna edellä mainitussa seitsemän ottelun pudotuspelisarjassa tehtiin vain 26 maalia eli 3,7 maalia ottelua kohden. Myöskään tämän vuoden sarjan avauskierroksella näiden kahden kilpailijan väliset ottelut eivät tarjonneet yhtään rangaistuspotkukilpailua. Lähdemme siis matalammalla lipputulosmäärällä tehtyjen maalien perusteella.