Burel C. – Gauff C.: Gauff X./+17,5 jalokiviä.

FIbookmaker
27 syyskuun, 2024
18 Näkymät

Meidän valintamme: Burel C. – Gauff C.: Gauff X./+17,5 jalokiviä.

27.09.2024 14:30

Amerikkalaisella Coco Gauffilla on ollut ei-niin-onnistunut Pohjois-Amerikan turnaussarja. US Openissa hän pääsi kahdeksan loppuotteluun, mutta puolusti titteliään, Cincinnatissa hän jäi toiselle kierrokselle ja Torontossa kahdeksan loppuotteluun. Hän ei puolustanut merkittävää määrää pisteitä viime kaudelta ja putosi rankingissa kuudenneksi.

Niinpä Gauff päätti tehdä pienen uudelleenkäynnistyksen ja otti pari viikkoa vapaata New Yorkin Grand Slamin jälkeen, jonka hän päättää nyt Pekingissä Kiinassa. Hänellä ei ole avauskierroksen helpoin arvonta, sillä hän kohtaa Ranskan Clara Burelin. Hän voitti tämän Indian Wellsissä tänä vuonna, mutta vasta kolmen erän taistelun jälkeen päätössarjan tiebreakissa.

Tosin on myös totta, että Burelin onni pysähtyi hieman sen jälkeen, kun hän pääsi puolivälieriin Clevelandissa US Openin harjoituksissa. Hän jäi US Openissa toiselle kierrokselle ja Monastirin heikommassa turnauksessa kahdeksannelle kierrokselle. Pekingissä hän sitten risteili avauskierroksella kolmen erän voittoon Tamara Korpatschia vastaan.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Gauff on sijoitettu suoraan toiselle kierrokselle, joten hän menee kentälle voittamattomana Burelia vastaan. Hän hyödyntää ranskalaisen heikkenevää kuntoa ja voittaa tämän, mutta ottelusta voi helposti tulla jälleen kolmen erän ottelu. Voidaan suositella Gauffin voittoa yhdistettynä pelattujen pelien määrään. Alhaistenkin kertoimet ovat varsin mukavat.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker