Skotlanti – Portugali: Cristiano Ronaldo tekee maalin/UN

15 lokakuun, 2024
8 Näkymät

Meidän valintamme: Skotlanti – Portugali: Cristiano Ronaldo tekee maalin/UN

15.10.2024 20:45

Kesän EM-kisojen jälkeen, jotka jättivät hänet arvottomasti kyyneliin ilman ainuttakaan tehtyä maalia, vesi näytti sulkeutuvan 39-vuotiaan Cristiano Ronaldon ylle. Portugalin jalkapallo-idoli nousi kuitenkin kuolleista Kansojen liigassa ja teki maalin kaikissa kolmessa kaksinkamppailussa. Kaikki kolme maalia olivat otteluvoittoja.

Portugali voitti kotonaan Kroatian ja Skotlannin 2-1 ja voitti lauantaina myös Puolan 3-1. Ronaldo teki 133. maalinsa maajoukkuepaidassa ja osui myös poikkipuuhun. Ronaldon EM-kisojen debakelin jälkeen, jossa hän antoi jopa rangaistuspotkun, valmentaja Roberto Martínez luottaa Ronaldoon edelleen, vaikka ei enää jätäkään häntä kentälle koko 90 minuutiksi. Skotlantia vastaan hän tuli kentälle tauon jälkeen, Puolassa hänet otettiin pois tunnin jälkeen. Ronaldo voi näin säästää voimiaan, mutta missään tapauksessa hänen ei pitäisi puuttua aloituskokoonpanosta tiistain ottelussa Hampden Parkilla.

Skotit ovat lohkon viimeisenä kolmen ottelun jälkeen ilman yhtään pistettä, vaikka ovat tehneet maaleja kaikissa kolmessa ottelussa. He eivät vain pysty hallitsemaan loppupeliä. Kotona Puolaa vastaan (2:3) he saivat kolmannen maalinsa 90.+7 minuutilla rangaistuspotkusta, Ronaldo teki maalin 88. minuutilla ja lauantaina Kroatiassa (1:2) he pitivät tasapeliä 70. minuutille asti, muuttaen sympaattisen näytön vain yhdeksi maaliksi.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Kertoimet portugalilaisten voitolle eivät ole huikeat, mutta yhdistettynä siihen, että Ronaldo pääsee uudelleen oikeuksiinsa, ne tarjoavat jo mielenkiintoisemman arvion. Voit lyödä vetoa maalintekijästä myös soolovetona.