Alankomaat – Englanti: kumpikin joukkue tekee edelleen maaleja/UN

FIbookmaker
8 heinäkuun, 2024
14 Näkymät

Ennusteemme: Englantilaiset pelaavat Englannin Englannin mestaruuden: Alankomaat – Englanti: Kumpikin joukkue tekee lisää maaleja/UN

10.07.2024 21:00

Englanti on välierissä kolmatta kertaa neljän viimeisen suuren turnauksen aikana, mutta siihen loppuu positiivisten asioiden lista heidän suorituksestaan tämän vuoden EM-kisoissa. Albion ja erityisesti valmentaja Gareth Southgate joutuvat kohtaamaan kritiikkiä vaisuista esityksistä, ja vain mestaruus voi pelastaa heidät. Puolivälierissä vastaan asettuu hyökkäysvoittoinen Hollanti, joka eteni EM-kisojen välieriin (alle) keskinkertaisesta puolustuksesta huolimatta.

Englantilaiset ovat samanlainen tapaus kuin Ranska, mutta toisin kuin Ranska, he näyttävät ajoittain välähdyksiä valtavasta potentiaalistaan. Mutta he astuivat harmaasta esiin vain silloin, kun pelimerkit olivat alhaalla, ja vain hetkellisesti. Kahdeksannessa finaalissa Slovakiaa vastaan (2-1 pp) he välttivät putoamisen saksiin Bellinghamin viimeisellä minuutilla jatkoajalla, ja puolivälierässä Sveitsiä vastaan (1-1, 5-3 rangaistuspotkukilpailussa) he käänsivät vaihteen ylöspäin, kun he tekivät maalin 75. minuutilla ja Saka tasoitti viisi minuuttia myöhemmin.

Muuten heikko esitys turnauksen kalleimmalta joukkueelta. Southgate ei saa koottua toimivaa joukkuetta pelaajista, jotka loistavat maailman parhaissa seuroissa, he pelaavat selvästi alle kykyjensä. Foden on varjo Valioliigan parhaasta pelaajasta, Kane on pätevämpi omassa puolustuksessaan, Bellingham välttyi rangaistukselta törkeästä eleestä juhlia maalia Slovakiaa vastaan. Kaiken kaikkiaan Englanti onnistui Saksassa paljon odotettua heikommin. Paradoksaalista kyllä, se saattaa riittää finaaliin, sillä Hollanti on Albionille pelikelpoinen vastustaja.

Oranjes on tehnyt yhdeksän maalia mestaruuskisoissa, kaksi Puolaa vastaan (2-1) ja kolme kahdeksannessa finaalissa keskinkertaista Romaniaa vastaan (3-0), jolle jo pelkkä lohkosta selviytyminen oli suuri saavutus. Sen jälkeen patriarkka Müldüra vei heidät välieriin, ja ottelu Turkkia vastaan (2-1) paljasti heidän heikkoutensa puolustuksessa. He sortuivat jälleen kulman jälkeen, joka on heille monivuotinen ongelma, ja kestivät painostuksen lopulta suurella tuurilla, kun turkkilaiset saivat liian helppoja mahdollisuuksia. Hollantilaisilla on enemmän voimaa hyökkäyspäässä, ja erityisesti Gakpa on ollut turnauksessa erinomaisessa vireessä tehden kolme maalia ja osallistuen myös välierien karsintamaaliin. Iso vaara tulee jokeripelaaja Weghorstista.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Englanti on ottelun paperisuosikki, mutta se voitti ensimmäisen ottelun Serbiaa vastaan vasta 90 minuutin jälkeen. Joka tapauksessa voit lyödä vetoa siitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin, mikä on tapahtunut viidessä kuudesta viime ottelusta.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker