Alankomaat – Itävalta: kaksinkertainen mahdollisuus – tasapeli

FIbookmaker
25 kesäkuun, 2024
15 Näkymät

Alankomaat – Itävalta: Tuplamahdollisuus – tasapeli

25.06.2024 18:00

D-ryhmän viimeisenä päivänä EURU:ssa kohtaavat Hollanti ja Itävalta. Ja tähänastisten tulosten perusteella ottelusta voi tulla tasainen. Tasapelin pitäisi riittää molemmille joukkueille pudotuspelivaiheeseen.

Hollanti käänsi ottelun Puolaa vastaan (2:1) ja sen jälkeen tasapeliin Ranskan kanssa ei kovin viihdyttävässä ottelussa ilman maaleja. Neljällä pisteellä he ovat tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä.

Itävaltalaisilla on yksi piste vähemmän ja he ovat kolmantena. Heidän suorituksensa on miellyttävä yllätys. He kaatuivat vahvasti suosikkina olleelle Ranskalle vain Woberin epäonnisen oman maalin takia. Sen jälkeen he vahvistivat pudotuspelimahdollisuuksiaan 3-1-voitolla Puolasta. Tätä maustoi Itävallan kaikkien aikojen nopein maali EM-kisoissa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Molemmat joukkueet lähtevät yhteenottoon hyvässä kunnossa. Molemmat ovat hävinneet vain yhden yhdeksästä viimeisestä kansainvälisestä ottelustaan. Kertoimien mukaan Hollanti on pieni suosikki, mutta helppoa se ei tule olemaan Itävallan tarkkaa puolustusta vastaan. Lisäksi olosuhteisiin nähden on odotettavissa melko varovainen alku, joten ainakin toisen puoliajan jälkeen voisi kirjata tasapelin.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker