Arizona – Toronto: Toronto yli 3.5 maalia

FIbookmaker
22 helmikuun, 2024
26 Näkymät

Meidän valintamme: Torontoa vastaan: Arizona – Toronto: Toronto yli 3,5 maalia

22.02.2024 04:07

Arizonan puolustus on ollut viime peleissä vuotava kuin siivilä. Coyotes on päästänyt kuudessa viime ottelussaan 28 maalia, minkä vuoksi joukkue on hävinnyt kymmenen ottelua peräkkäin. Eikä näytä siltä, että tilanne paranisi yhtään. Pikemminkin näyttää siltä, että Arizonalta on yksinkertaisesti loppunut höyry ja pudotuspelitoiveet alkavat hiipua.

Toronto taas on voittanut neljä kertaa peräkkäin, ja vaikka puolustus kaipaisi hiomista, Maple Leafsin tukipilari on hyökkäys. Jälkimmäinen taas on tehnyt tämän voittoputken aikana aina vähintään neljä maalia, ja suuressa roolissa on Auston Matthews, joka on tehnyt tällä kaudella jo 49 maalia. Kanadalaisjoukkueen tähti on matkalla rikkomaan todella maagisen 70 maalin rajan yhdellä kaudella, mihin vain kourallinen todella parhaita on pystynyt.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Arizona ei suoriudu puolustuksellisesti hyvin, eikä maalivahtipeli ole pitänyt joukkuetta pinnalla viime aikoina. Hyökkäysvoittoista Torontoa vastaan kotijoukkue kalastelee jälleen kerran kiekkoa aivan liian usein pois verkostaan.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker