Arsenal – Chelsea: 1

FIbookmaker
23 huhtikuun, 2024
20 Näkymät

Arsenal – Chelsea: 1

23.04.2024 21:00

Arsenal London jätti taakseen pettymyksen Mestarien liigan putoamisesta, kun se voitti viikonloppuna Wolverhamptonin 2-0 ja palasi sarjataulukon kärkeen. Chelsea sen sijaan ei päässyt FA Cupin välieriin häviten 0-1 Manchester Citylle Wembleyllä.

Arsenal palaa kotiin, jossa se viimeksi hävisi 0-2 Aston Villalle ja Bayernin kanssa saavutetun 2-2-tasapelin jälkeen tämä oli toinen kotiottelu, jota se ei voittanut. Sitä ennen se oli kuitenkin voittanut kuusi kertaa peräkkäin ja tehnyt 18 maalia. Myös hänen kotiliigaennätyksensä (12-2-2) on kuvaava, sillä puolessa otteluista on tehty vähintään neljä maalia.

Chelsea voitti viimeisimmän liigaottelunsa Evertonia vastaan 6-0, jossa loistava Cole Palmer teki neljä maalia. Yleisön huomio ei kuitenkaan välttynyt 3-0-rangaistuspotkukilpailua edeltäneeltä kahakalta, jota valmentaja Pochettino kommentoi sanomalla, että hänen nuoren joukkueensa on otettava opikseen. Ja juuri joukkueen kypsymättömyys ja ailahtelevat esitykset ovatkin haitanneet Bluesia eniten tällä kaudella.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Arsenal voi painostaa lähimpiä kilpailijoitaan tämän viikon ensimmäisessä ottelussa, ja vahvan kotietunsa huomioon ottaen voimme uskoa, että se tekee niin. Lisäksi Chelsea vahvisti viikonloppuna, ettei se ole vielä tasainen vastus parhaille.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker