Atl.Madrid – Dortmund: vähemmän kuin 2.5 maalia ottelussa

FIbookmaker
10 huhtikuun, 2024
20 Näkymät

Atl.Madrid – Dortmund: ottelussa alle 2,5 maalia.

10.04.2024 21:00

Molemmat seurat ottivat tyytyväisinä vastaan puolivälieräarvonnan, jossa on kovemmat vastustajat lohkossa. Neljästä parivaljakosta tämä on siis vähiten houkutteleva ja tuotti melko yllättävän välierävastustajan.

Atlético ei enää juurikaan uskonut kahdeksan finaaliin Interiä vastaan, varsinkin kun Los Rojiblancos hävisi 0-1 huonon esityksen jälkeen San Sirolla ja lunasti ensimmäisenä kotiottelun uusinnassa. Jos Atlético on kuitenkin jossain vahva, niin Mestarien liigan kotiotteluissa. He käänsivät pisteet, pakottivat jatkoajan ja onnistuivat sitten rangaistuspotkukilpailussa. Kun otetaan huomioon heidän keskinkertainen vierasennätyksensä, he panostavat kotikentällään myös puolivälierissä.

Loppujen lopuksi Mestarien liigan pudotuspeliosassa seura ei ole valmentaja Diego Simeonen johdolla hävinnyt 16 ottelustaan (10 voittoa) kertaakaan faniensa edessä. Taika ei ole kadonnut edes sen jälkeen, kun Vicente Calderona -stadionilta siirryttiin Wanda Metropolitanoon. Interin maali oli vasta neljäs, jonka Rojiblancos päästi kotonaan Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Dortmund eteni pudotuspeleihin kuolemanryhmästä (Newcastle, PSG, AC Milan), jossa se hävisi vain avausottelun Pariisissa, pudotti kahdeksannella kierroksella PSV:n 3-1 yhteismaalein 1-1-tasapelin jälkeen Hollannissa ja onnistui kotiottelussaan 2-0-vierasvoitossa. Sen kausi on kuitenkin ollut Atléticon tavoin ailahteleva. Hän voi dominoida otteluita, mutta myös pudota täysin roolista. Siksi Borussia on myös vasta viidentenä Bundesliigassa ja on näyttänyt kahdella viime kierroksella molemmat kasvonsa – voitettuaan Bayern Münchenin 2-0 kymmenen vuoden jälkeen se hävisi 0-1 kotonaan Stuttgartille.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Molemmat joukkueet kokevat, että niillä on hyvät mahdollisuudet päästä välieriin. Etenkin Madridin ensimmäisessä osaottelussa on odotettavissa taktista shakkia, Simeone on kurinalaisuuden ja puolustustyön peräänkuuluttaja. Enempää kuin kaksi maalia ei Madridissa tule kaatumaan.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker