Augsburg – Union Berlin: 1

FIbookmaker
12 huhtikuun, 2024
21 Näkymät

Meidän vinkkimme: Augsburg – Union Berlin: 1

12.04.2024 20:30

Augsburgilla ja Union Berlinillä on erilainen kausi. Siinä missä baijerilais-skabialaisjoukkue on noussut paremmilla tuloksilla sarjataulukon kärkikahinoihin, tämän vuoden Mestarien liigan osanottaja kamppailee edelleen.

Augsburg kaatui viime viikolla Hoffenheimissa 1-3, ei voittanut toista viikkoa peräkkäin ja jäi viiden ottelun jälkeen pisteittä (4-1-0), mutta voi silti olla tyytyväinen, sillä se lähtee 29. kierrokselle seitsemänneltä sijalta, mikä todennäköisesti tarkoittaa karsintaa Euroopan cupiin. Isännät ovat kääntäneet epäsuotuisan tilanteen kahdella edellä mainituista neljästä voitosta ja keränneet eniten pisteitä kilpailussa (20).

Union Berliini taipui suvereenille Leverkusenille (0-1) ja sillä on vain yksi voitto kuudesta viimeisestä esiintymisestään (1-2-3), joten se pysyttelee Bundesliigan pelipaikan kakkosessa. Pääkaupunkiseura on jäänyt kahdesti peräkkäin ja neljällä edellisestä viidestä kierroksesta ilman maalia, se ei ole tehnyt tällä kaudella 15 kertaa maalia ja sillä on liigan toiseksi huonoin hyökkäys (25).

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Augsburg ei ole hävinnyt seitsemää viimeistä otteluaan (4-3-0) ja nykykuntonsa huomioon ottaen odotan heidän vahvistavan suotuisan ennätyksensä. Union ei pysty tekemään kolmea peräkkäistä voittoa WWK Arenalla.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker