Auston Matthews (TOR): tekee maalin

FIbookmaker
16 huhtikuun, 2024
20 Näkymät

Meidän valintamme: Auston Matthews (TOR): tee maali.

17.04.2024 01:37

Tänään voi olla historiallinen hetki. Vain kahdeksan pelaajaa historiassa on onnistunut saavuttamaan 70 maalin rajan. Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Brett Hull, Phil Esposito, Jarri Kurri….. Edellisen kerran tämä raja saavutettiin 31 vuotta sitten, kun Alexander Mogilnyj ja Teemu Selänne rikkoivat sen.

Se on poikkeuksellinen saavutus, jonka Auston Matthews voi saavuttaa tänään. Toronto pelaa runkosarjan toiseksi viimeisen ottelun Floridassa. Torontosta lensi paikalle joukoittain faneja. He kaikki haluavat olla paikalla tässä merkittävässä tilaisuudessa. Matthews on nykysukupolven paras laukoja. Kahden vuoden päästä (ehkä) Alexander Ovechkin rikkoo Gretzkyn absoluuttisen maaliennätyksen….., mutta hän ei todennäköisesti nauti siitä pitkään, koska Matthews on hyvää vauhtia ylittämässä sen.

Toronto ei voi enää muuttaa sijoitustaan taulukossa. Se kohtaa Atlantin divisioonan kolmanneksi sijoittuneen joukkueen ja tämän illan vastustajan, Florida Panthersin. Ei voida olettaa, että Toronto säästää tähtensä. Tänään on kyse reviirien testaamisesta, ennakko-odotuksesta ensi viikolla alkavaan sarjaan, joka on täydessä vauhdissa. Viime vuonna Florida sulki Toronton 4-0 back-to-back-otteluissa, ja Maple Leafs on innokas uusintaotteluun. Matthews, Nylander ja kumppanit pelaavat tänään varmasti täysillä, mutta vastustajan kukistamisen askelmerkit painottuvat myös Matthewsin yksilömenestykseen. Joukkue tekee töitä hänen puolestaan, kyse on myös hänen menestyksestään.

Mistä kannattaa lyödä vetoa: Matthews on tappaja, kyky tehdä maaleja on näkynyt koko kauden. Hän saavuttaa tänä iltana kaikkien aikojen 70 maalin rajapyykin.

Luottamus: 6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker