Boston – Toronto: 1

FIbookmaker
22 huhtikuun, 2024
21 Näkymät

Meidän valintamme: Torontoa vastaan: Boston – Toronto: 1

23.04.2024 01:07

Torontolta puuttuivat William Nylander ja Bobby McMann itäisen konferenssin ensimmäisen kierroksen ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa Bostonia vastaan. Tämä vaikutti ymmärrettävästi kanadalaisjoukkueen hyökkäystehoihin, mutta kysymys kuuluu, olisiko ottelun lopputulos ollut erilainen, jos he olisivat olleet kokoonpanossa. Boston voitti varsin selvästi 5:1.

On totta, että Toronto oli aktiivisempi laukausten suhteen ja pelasi vastustajaa paremmin, mutta tuottavuus epäonnistui myös Linus Ullmarkin tilalle asetetun maalivahti Jeremy Swaymanin erinomaisen suorituksen takia. Voidaan olettaa, että hän on jälleen prässissä, sillä hän esitti luotettavaa työtä ja eliminoi mahdollisuuden toisensa jälkeen.

Bruins vahvisti sitten ensimmäisessä ottelussa, että se on tällä kaudella dominoinut pelejä Torontoa vastaan. Vielä runkosarjassa he pelasivat viidennen ottelunsa Maple Leafsia vastaan ja voittivat viidennen kerran.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Bostonilla on todella paljon asiaa Torontolle kuluvalla kaudella. He eivät ole hävinneet kertaakaan viiteen otteluun ja täysi TD Garden antaa Karhulle vauhtia menestykseen pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa ottelussa. Toronto tulee puremaan, ja ehkä paljon enemmän kuin lauantaina, mutta Bruins ottaa jälleen kovan pelin ja voittaa.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker