Brentford – Liverpool: 2

FIbookmaker
17 helmikuun, 2024
25 Näkymät

Meidän vinkkimme: Brentford – Liverpool: 2

17.02.2024 13:30

Brentford yllätti viime kierroksella voitolla Wolverhamptonista ja kasvatti etumatkansa putoamisviivaan kuuteen pisteeseen voitettuaan toisen kerran neljän viime kierroksen aikana. Myös Liverpool juhli voittoa, kun se voitti Burnleyn 3-1 ja johtaa liigaa edelleen kahdella pisteellä.

Brentfordin toiveita taistella pudotuspelipaikasta kasvattaa erityisesti Ivan Tonyn paluu, joka on tehnyt jo kolme maalia neljässä tähänastisessa ottelussaan. Helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan myöskään sarjataulukon kärkijoukkuetta vastaan, mistä kertoo se, että Brentford on voittanut kymmenen parhaan joukosta vain West Hamin (1-1-4) täällä.

Liverpool on suhteellisen huoleton siitä, missä se pelaa tällä kaudella, sillä se on kärsinyt vierastappioita vain Tottenhamille ja Arsenalille (6-4-2). Taulukkoa johtavilta ei selvästikään puutu maalintekijä Salah, sillä se on voittanut kahdeksasta ottelustaan kuusi hänen poissa ollessaan ja tehnyt 22 maalia. Lisäksi puolustaja Andy Robertson palasi kokoonpanoon viimeksi.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Liverpool on voittanut tähänastisista viidestä Valioliiga-ottelustaan kolme (3-1-1), mutta ei yhtään Brentfordia. Valmentaja Klopp haluaa kuitenkin hyvästellä mestaruuden tällä kaudella ja molempien joukkueiden tämänhetkinen tilanne puhuu selvästi: vierailijat eivät tule menettämään pisteitä täällä.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker