Brest – Lille: Lille: Double Chance Draw

FIbookmaker
17 maaliskuun, 2024
23 Näkymät

Meidän valintamme: Brest – Lille: Lille: Double Chance Draw

17.03.2024 13:00

Erittäin mielenkiintoinen kaksintaistelu kahden sarjataulukon kärjessä olevan joukkueen välillä nähdään sunnuntaina puoliltapäivin Bretagnessa, kun Brest saa vastaansa Lillen Stade Francis Le-Blellä. Kumpikaan joukkue ei häviä liian usein, ja tästä syystä voidaan odottaa tasaista näytöstä. Tuleeko todennäköisesti tasapeli?

Pitkä, kolmentoista liigaottelun tappioton putki päättyi Brestin osalta viime kierroksella Lensin kentällä (0-1), kun maalintekopaikkoja ei juuri nähty ja todistimme varsin taktisesti tasaista kaksinkamppailua. ”Piraatit” eivät kuitenkaan ole vielä menettäneet kakkossijaansa, mutta ero kolmantena olevaan Monacoon on kutistunut vain yhden pisteen eroksi. Tämän piste-eron vakiinnuttamiseksi kolmanteen sijaan fanien ylistämän valmentaja Éric Royn joukkueella on loistava tilaisuus kotonaan, jossa se on hävinnyt vain yhden liigaottelun kahdestatoista tällä kaudella (7-4-1) ja pitänyt puhtaat paperit viidessä viimeisessä liigaottelussaan!

Brestin puhtaat maalit täällä muistaa myös Lille, joka ei tehnyt kertaakaan maalia kahdessa viime ja toissa kauden ottelussaan täällä (0-0, 0-2). Tämä voi nyt muuttua, sillä Jonathan David on nyt loistavassa kunnossa, ja hänen kolme maaliaan kahdella viimeisellä liigakierroksella olivat ratkaisevia Lillen 1-0-voitossa Reimsissä ja ainakin pisteen saamisessa Rennesiä vastaan viikko sitten (2-2). Tässä välissä ”koirat” pelasivat konferenssiliigan tuplamaaottelun Itävallan Sturm Grazia vastaan, jonka kautta he onnistuivat etenemään puolivälieriin, jossa he kohtaavat Aston Villan 4-1-tuloksen jälkeen. Nyt Lille matkaa vieraissa, missä se ei ole tällä kaudella kovin mielellään pelannut, sillä se on voittanut vastustajiensa kentillä tähän mennessä vain kolme kertaa kolmestatoista kierroksesta (3-6-4), eikä Brestistä todellakaan tule helppoa ottelua pohjoisranskalaisille.

Mitä kannattaa veikata?

Brest puolustaa erinomaisesti kotonaan, mikä hyödyttää heitä tässä ottelussa ja he luottavat satunnaisiin katkoihin tai standardeihin, jotka he ovat myös hoitaneet erinomaisesti – tästä syystä kotijoukkue pidetään lievänä ennakkosuosikkina. Vaikka Lille on vieraissa puolet pienempi kuin kotipeleissään, sillä ei ole varaa hävitä tällä kertaa, sillä se taistelee Mestarien liigasta ja on ennen tätä kierrosta neljä pistettä toiseksi sijoittunutta Brestiä jäljessä. Näen ottelun melko tasaväkisenä, joten veikkaan kaksoistulosta, eli tasapeliä puoliajalla tai ottelun lopussa.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker