Brighton – Man. United: 10

FIbookmaker
24 elokuun, 2024
10 Näkymät

Meidän valintamme: Brighton – Man. 10

24.08.2024 13:30

Valioliigan nuorin valmentaja Fabian Hurzeler aloitti aikansa Brightonin penkillä häikäisevästi – 3-0-voitolla Evertonista. Myös Manchester United sai hyvän alun voittamalla Fulhamin kotonaan, kun uusi tulokas Joshua Zirkzee teki voittomaalin jatkoajalla (1-0).

Brighton ei antanut vastustajan perinteisesti empivän pelin lannistaa itseään, ja Hurzeler saattoi olla tyytyväinen joukkueensa dominoidessa. Hyökkääjä Welbeck osallistui voittoon maalilla ja syöttöpisteellä, mutta päätähti oli laitahyökkääjä Mitoma, jonka tulo sopi uudelle valmentajalle erittäin hyvin. Kokenut (ja seitsemän vuotta valmentajaa vanhempi) James Milner ei myöskään tuottanut pettymystä. Pelot siitä, miltä Brighton näyttää valmentaja De Zerbin lähdön jälkeen, ovat selvästi poissa.

Joshua Zirkzee aloitti kautensa Old Traffordilla loistavasti, eikä ole mikään yllätys, että hän herätti heti vertauksia toiseen siellä 18 vuotta sitten pelanneeseen hollantilaiseen (Ruud van Nisterlooy). Hänen 150 maaliaan viidellä kaudella tuskin toistetaan, mutta pitkästä aikaa Unitedin yksi iso siirto näyttää toimineen. Joka tapauksessa valmentaja ten Hag on sanonut odottavansa joukkueeltaan paljon enemmän ja haluavansa voittaa myös lisää pokaaleja. Avausmaali Fulhamia vastaan oli loppujen lopuksi pitkästä aikaa tulossa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Brighton on voittanut Manchester Unitedin liigassa neljässä viidestä viimeisestä liigaottelustaan, ainoana poikkeuksena viime kauden viimeinen ottelu. Ja vaikka molemmat joukkueet voittivat avausottelunsa, ovat kotijoukkueet näyttäneet varmasti vakuuttavammilta. Heidän pitäisi nyt saada ainakin piste.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker