Č. Budejovice – Bohemians: 2

FIbookmaker
31 elokuun, 2024
8 Näkymät

Meidän vinkkimme: Č. _COPY _COPY.Ch. Budejovice – Bohemians: 2

31.08.2024 14:30

Ceske Budejovicen kurjuus kasvaa valtaviin mittasuhteisiin, joukkue on hävinnyt jo kuudennen ottelunsa peräkkäin ja on jo selvää, että se taistelee tänä vuonna selviytymisestä.

Seuran johto vaihtoi valmentajaa kauden aikana, eikä Strakan alaisuudessa alamäki ole pysähtynyt. Kohokohta oli viikonlopun tappio Duklalle luokkaerolla 0:3. Uuden valmentajan alaisuudessa joukkue ei ole tehnyt vielä yhtään maalia ja päästänyt yhteensä kymmenen maalia. Kokonaistilanne kasvoi näin ollen karmeaan 1:19:ään, eikä toivonpilkahdustakaan juuri löydy.

Ainakin se, että kotijoukkueelle äärimmäisen suosittu vastustaja Bohemians vierailee Střelecký ostrovissa, antaa kotijoukkueelle pienen toivonkipinän. Etelä-Bohemiansilla ei ole viime aikoina ollut yhtä positiivista menestystä kenenkään muun kanssa, sillä se on voittanut kuudesta ottelustaan viisi ja pelannut kerran tasapelin, eikä ole menettänyt pistettäkään kotonaan. Mutta nämä ovat vain tilastoja, työ on tehtävä pelaajien toimesta kentällä, ja he ovat karkeasti epäonnistuneet.

Budějovicella on hyviä hetkiä jokaisessa pelissä, mutta huonoja hetkiä on paljon enemmän. Tomas Holý on koeajalla seurassa, pitkä maalivahti voisi lisätä kilpailua maalivahdin paikalla.

Bohemka kaatui viime kierroksella kotonaan Jablonecille (1:2), joten he lähtevät eteläiseen Böömiin hakemaan kolmea pistettä. Edellisvuosien kompleksi ei sitä muuta. Prahan seura ei ole lainkaan huono, mutta joukkue kamppailee lopussa. Valmisteluun verrattuna keskikenttä on lopettanut maalien tekemisen, mikä valmentaja Veselýn on elvytettävä. Keskikenttämuodostelma joutuu joka tapauksessa tulemaan toimeen ilman yhtä laitapuolustajaansa, Dostál on loukkaantunut ja on pidemmän aikaa sivussa.

Vierailijat ovat joka tapauksessa aktiivisia ja työstävät lopussa muutamia mahdollisuuksia, kotipuolustuksen huonomman laadun vuoksi he saattavat lopulta muuntaa yhden.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Keskinäiset kaksinkamppailut puhuvat Budějovicen puolesta, mutta tämän kauden numerot suosivat vierailijoita. Bohemians tekee pisteitä liigan huonointa puolustusta vastaan ja vie kolme pistettä Etelä-Böömistä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.

Luottamus: 6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker