České Budějovice – Pilsen: Pilsen: Vähemmän kuin 5 maalia ottelussa

17 lokakuun, 2024
5 Näkymät

České Budějovice – Plzeň: Pilsen: Alle 5 maalia ottelussa

18.10.2024 17:30

Jääkiekon Extraliigan kahdestoista kierros tarjoaa kuluvan kauden kahden huonoimman joukkueen välisen kaksintaistelun. Molemmat joukkueet ovat keränneet saman verran yhdeksän pistettä, Motor on pelannut yhden ottelun vähemmän.

České Budějovice matkasi sunnuntaina Hradec Královicen vieraaksi viiden ottelun jälkeen vihdoin voittoon (3:0 Kladnoa vastaan). He kuitenkin palasivat vanhoihin tapoihinsa ja heidän esityksensä varsinkin ensimmäisellä jaksolla (0:3) oli surkea. Hieman parantunut esitys viimeisellä jaksolla ei riittänyt muuhun kuin 1:4 tappioon. Motorin kokoonpanossa ei ollut yhtään pelaajaa, joka olisi erottunut edukseen. Kubik ja Pech ovat edelleen ilman maalia. Tshekki-Budejovicen puolustajat eivät myöskään ole tehneet kertaakaan maalia. Ellei eteläböömiläisten suoritustaso parane nopeasti, on heidän joukkueeseensa tehtävä muutoksia.

Vierailija Pilsen on samanlaisessa pelillisessä vaisuudessa. Se on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan vain yhden pisteen. Kahdessa viimeisessä pelissä heillä on surkea 1:11-saldo. Länsi-Böömin derbyssä Karlovy Varyssa kärsityn 6:1-debatin jälkeen inkeriläiset matkustivat Pardubiceen. Lupaavan ensimmäisen jakson jälkeen Pilsenin esitys noudatti edellisten otteluiden käsikirjoitusta, ja tuloksena oli 0:5 tappio. Länsitšekkien esityksistä on vaikea löytää viime aikoina mitään pientä positiivista. Lev, Holešinský tai Matýs ovat edelleen ilman maalia. Ainoastaan Lalancette on tehnyt yli neljä pistettä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Molemmat joukkueet tekivät vain seitsemäntoista maalia, mikä on selvästi huonoin luku koko kilpailussa. Lipulla ja ottelun tärkeyden vuoksi valitsemme pienemmän tehtyjen maalien määrän.