Ceske Budejovice – Trinec: voittaja päätös – Trinec

26 maaliskuun, 2024
22 Näkymät

Meidän valintamme: Ceske Budejovice – Trinec.

26.03.2024 17:30

Trinecin ja České Budějovicen välinen puolivälieräpeli näytti jo käytännössä ratkaistulta 3:0. Olihan Motor tehnyt ottelusarjan ensimmäisen maalin 129 minuutin pelin jälkeen. Joukkue onnistui kuitenkin voittamaan neljännen ja viidennen ottelun, mikä toi vastakkainasettelun neljän viimeisen jatkosarjan voittajan kanssa takaisin kotijäälle.

Trinec tavoittelee viidettä peräkkäistä mestaruuttaan. Viime vuonna se voitti sen ensimmäisenä joukkueena jo alkusarjassa. Sunnuntain kotitappion jälkeen heidän on kuitenkin jatkettava kovaa taistelua päästäkseen välieriin. On sanottava, että Trinec oli parempi joukkue viidennessä pelissä. Kolmannessa erässä he onnistuivat pyyhkimään kahden maalin takaa-ajoaseman pois ja olivat valmiita käänteeseen. Voittomaalin teki kuitenkin Gulaš neljä minuuttia ennen loppua. Se oli yksi vain kahdesta České Budějovicen laukauksesta, jotka menivät Trinecin maaliin viimeisessä erässä. Ocelar-pelaajilla oli neljätoista laukausta, mutta ne osuivat epäonnisesti.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Silesialaiset ovat kahden tappion jälkeen edelleen suuri suosikki tässä sarjassa. Eteläböömiläiset, jotka joutuivat taistelemaan tiensä läpi hankalan alkulohkon päästäkseen puolivälieriin, ansaitsevat tunnustusta siitä, etteivät he luovuttaneet 0:3-tilanteessa. Mutta olisiko heidän pitänyt voittaa runkosarjan jälkeen kolmas joukkue kolmannen kerran peräkkäin? Heillä ei tule olemaan samanlaista onnea kuin tänä viikonloppuna. Tiistai-illan päätteeksi juhlitaan hallitsevaa mestaria.