Chrudim – Tabor: voittaja Chrudim

FIbookmaker
21 syyskuun, 2024
3 Näkymät

Meidän vinkkimme: Chrudim – Tabor: voittaja Chrudim

21.09.2024 10:15

Chrudim on ainoa, joka onnistui nappaamaan Zlínin läpimurron kakkosliigassa. Kengittäjät ovat varmasti hermostuneita takaa-ajajastaan, itäpohjalaiset ovat vain pisteen jäljessä.

Heidän tuloksensa herättävät sekä kunnioitusta että ihmetystä, ainoa heikompi hetki tuli kansallisessa cupissa (Vysoké Mýto 0:1), he ovat kuuden ottelun voittoputkessa liigassa ja ovat sataprosenttisia kotona. Chrudimin hyökkäys on tappava, joukkue tekee keskimäärin kaksi ja puoli maalia ottelua kohden, paras maalintekijä on kuuden maalin David Látal, joka kannatteli keskiviikon 3:0-voittoa Varnsdorfissa yhdellä maalilla. Myös puolustus on toiminut hyvin, sillä se on pitänyt puolet kahdeksasta ottelusta puhtaana.

Kevään puntariin osallistuja ei saanut kauden alusta kiinni (13. sija, 7 pistettä) ja alkoi vasta viime kierroksilla osittain piristyä. Ennen maajoukkuetauon alkua se voitti Sparta B-joukkueen kentällä, jossa se onnistui kääntämään tuloksen 0:1:stä 2:1:een. Joukkue oli rohkaistunut käänteestä, mutta pitkä kolmen viikon tauko saattoi hidastaa sitä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Niin kauan kuin Chrudim on matkassa, kannattaa lyödä vetoa heidän voitostaan, kertoimet ovat edelleen enemmän kuin kunnolliset.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker