Colorado – Chicago: Colorado -2.5 maalia

FIbookmaker
5 maaliskuun, 2024
33 Näkymät

Meidän valintamme: Coloradon voitto: Colorado, Colorado, Colorado, Colorado, Colorado, Colorado, Colorado, Colorado, Colorado, Colorado, Colorado, Colorado, Colorado: Colorado – Chicago: Colorado -2.5 maalia

05.03.2024 03:07

Colorado Avalanche on läntisen konferenssin neljäs joukkue ja yksi jääkiekon Graalin maljan suurimmista hakijoista. Joukkueen esitykset eivät ole viime viikkoina olleet ihanteellisia, mutta runkosarjassa tärkeintä on sijoittua pudotuspelipaikoille, minkä Avalanchen pelaajat tekevät täydellisesti.

Ja monessa pelissä he mielellään laukovat. Viime viikolla heidän vahvuutensa tuntui Dallasissa, jonka Colorado voitti 5-1, ja myös Chicagossa. Maaliskuun alussa Blackhawks pelasi Illinoisissa ja Colorado deklamaatioi vastustajan 5-0.

Coloradon ja Chicagon suoritusten vertailu ei riitä. Blackhawks on jälleenrakennusjoukkue, minkä vuoksi se putosi täysin kauden toisella puoliskolla, jolloin monet joukkueet pääsevät playoff-moodiin ja nostavat suoritustasoaan. Se on hävinnyt kuusi ottelua peräkkäin ja neljätoista viimeisestä viidestätoista ottelustaan. He eivät ole monessa kohtaa jäällä kiinni ollenkaan, mistä kertoo heidän surkea 125:218-tilastonsa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Viimeksi kun Colorado ja Chicago pelasivat toisiaan vastaan, Avalanche voitti. Nathan MacKinnonin, Mikka Rantasen ja Cale Makarin muodostama joukkue haluaa voittaa vastustajansa vähintään kolmella maalilla seuraavassa ottelussa.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker