Davidovich Fokina A. – Machac T.: 2

FIbookmaker
17 huhtikuun, 2024
21 Näkymät

Vinkkimme: Davidovich Fokina A. – Machac T.: 2

17.04.2024 11:00

Tomas Machac lähti Barcelonassa pelattavaan savikenttäosioon erinomaisella esityksellä avauskierroksella, jossa hän kukisti kiinalaisen karsintapelaajan Shangin kahdesti 6:4 ilman suurempia ongelmia. Nyt tshekkiläinen tennispelaaja, joka ylsi sensaatiomaisesti puolivälieriin viime turnauksessaan Miamissa, kohtaa isäntämaan Alejandro Davidovich Fokinan.

Espanjalainen olisi normaalisti ottelussa vahva suosikki, mutta hänen tämänvuotinen kuntonsa ei vastaa maailman 30 parhaan joukkoon kuuluvaa. Lisäksi hän avasi kauden savipuolen nololla debatuurilla Monte Carlon Masters-turnauksen ensimmäisellä kierroksella, jossa hän hävisi Sebastian Kordalle 1:6, 2:6. Se oli hänen kolmas tappionsa neljässä viime ottelussaan.

Tästä tulee mielenkiintoinen yhteenotto kahden yleispelaajan välillä, jotka eivät tee niinkään eroa alustojen välillä, koska ovat kasvaneet savella.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Asiantuntijat pitävät Davidovich Fokinaa lievänä paperisuosikkina, lähinnä Machacia paremman sijoituksensa vuoksi. Tšekkiläinen pelaaja on kuitenkin elämänsä kunnossa ja jatkaa nousuaan rankingissa. Tomáš Macháč etenee kahdeksannelle kierrokselle ja vahvistaa, että hänen menestyksensä Miamissa ei ollut yksittäinen tapahtuma.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker