Dolní Chabry – Čechie Dubeč: 1. puoliaika: +1,5

FIbookmaker
22 syyskuun, 2024
3 Näkymät

Meidän vinkkimme: Dolní Chabry – Čechie Dubeč: 1. puoliaika: +1,5

22.09.2024 09:45

Jalkapallomme live vierailee tällä kertaa Prahan mestaruuskisoissa. Dolní Chabry pelaa suorassa lähetyksessä Tšekin televisiossa, kun taas Ladislav Vizkon ja Vladimír Šmicerin suosikkiseura vastaanottaa Čechie Dubečin.

Molemmat joukkueet eivät loista kuluvalla kaudella, mutta fanit voivat odottaa jalkapalloa, jossa maaleja ei puutu. Kotijoukkueen kuudessa ottelussa on tehty 26 maalia, pisteet 10:16 kertovat, että kotijoukkue on myös hieman epäonninen, sillä se on saanut vain viisi pistettä. Joukkueen paras maalintekijä on Matějka, joka teki neljä maalia, kukaan muu pelaaja ei tehnyt kuin yhden maalin. Joukkue pärjää hyvin juoksun ja nopeuden suhteen, sillä joukkueessa on vain kolme yli 30-vuotiasta pelaajaa. Rosteriin kuuluu myös nuori Jiří Šmicer, joka pelasi Slaviassa myös nuorena.

Tshekin ottelut kuluvalla kaudella ovat myös maalirikkaita, vierailijat ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän, mutta kaksinkamppailuissa on nähty jo 25 maalia, keskimäärin viisi maalia ottelua kohden. Joka tapauksessa Dubeč voi olla otteluissa tehokkaampi, heillä on taulukossa kaksi pistettä etumatkaa sunnuntaiseen vastustajaan ja edellä mainittu ottelu on pelattuna. Toisaalta Dubeč muistaa varmasti viimeisen ottelun keväältä 2023, jolloin he olivat vielä 1. kierroksella. Chabryn luokkaa lukemin 0:4.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Ottelu ei tule olemaan maalirikas, kuluvalla kaudella tehtyjen ja päästettyjen maalien perusteella 5 maalin rajaa vastaan voisi hyökätä, joista kaksi voisi tulla ensimmäisellä puoliajalla.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker