Dortmund – Atl.Madrid: voittaja Dortmund

FIbookmaker
15 huhtikuun, 2024
20 Näkymät

Vinkkimme: Dortmundin voittaja on Dortmund, joka on voittanut ottelun: Dortmund – Atl.Madrid: voittaja Dortmund

16.04.2024 21:00

Jos Galeno olisi käyttänyt 75. minuutilla ottelun suurimman tilaisuutensa, hän olisi nostanut Atléticon lukemiksi 3-0. Mutta Kobel venyi kauden torjuntaan, vaihtomies Haller kavensi kuusi minuuttia myöhemmin ja Dortmund tavoitteli vielä tasoitusta, kun kaksi muuta tuoretta pelaajaa, Bynoe-Gittens ja Brandt, osuivat poikkipuuhun. Terzicin hulppeat vaihdot käänsivät täysin avausottelun kulun, jossa Los Rojiblancos voitti ehkä 2-1, mutta tietää itsekin, että olisi voinut lähteä Westfaleniin paljon paremmalla tuloksella. Sellaisenaan vierailijat kohtaavat helvetinmoisen vastuksen 80 000 katsojan edessä Signal Iduna Parkilla.

Atlético ei tule olemaan yhtä aktiivinen kuin kotonaan, jossa se pakotti Dortmundin virheisiin kovalla prässillä ja iski kahdesti kliinisellä tarkkuudella. Nyt on BVB:n vuoro, joka voitti kotiottelun uusintaottelussa 2-0 kahdeksannessa finaalissa Eindhovenin 1-1-tasapelin jälkeen. Sancho ratkaisi tasapelin kolmannella minuutilla debyyttimaalillaan Mestarien liigan pudotuspeleissä. Englantilaishyökkääjä jätti sairauden takia väliin viikonlopun ottelun Mönchengladbachissa, jossa Borussia voitti 2-1 kahden Sabitzerin maalin ansiosta. Terzic muutti puolet kokoonpanosta Madrid-otteluun verrattuna ja harmitteli 10. minuutilla kentältä poistuneen Hallerin loukkaantumista. Joka tapauksessa hän voi luottaa Sanchoon.

Simeone teki kotiottelussa Gironaa vastaan vielä kaksi muutosta aloituskokoonpanoon, mutta antoi alusta asti pelata Griezmannin, joka jatkoi keskiviikon erinomaista esitystä ja taustoitti 3-1-voiton kahdella maalilla. Atlético paransi Mestarien liigan sijoitustaan reilusti, ohitti Bilbaon ja kuroi eroa Gironaan umpeen. Tervetullut piristysruiske ennen Dortmundissa pelattavaa paluuottelua. Joka tapauksessa Los Rojiblancos ei ole vieraissa yhtä vahva kuin kotonaan, sillä se hävisi välierissä San Sirolla Interille 0-1 ja pelasi lohkovaiheessa tasapelin Lazion ja Celticin kanssa. Ja heiltä puuttuu kaukalosta Lino, yksi ensimmäisen ottelun maalintekijöistä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Ennakkosuosikki on auki, joka tapauksessa Atleti heikommat vierasottelut plus Dortmundin kotivahvuus nostavat BVB:n lieväksi suosikiksi uusintaotteluun.