Edmonton- Los Angeles: 1

FIbookmaker
2 toukokuun, 2024
27 Näkymät

Meidän valintamme: Edmonton- Los Angeles: 1

02.05.2024 04:07

On aika. Edmontonin pitäisi sulkea tämä sarja tänä iltana. He johtavat sarjassa 3-1. Toistaiseksi hän on osoittanut, että kaikki toimii niin kuin pitääkin. Tähdet ovat fantastisia- Connor McDavid on tehokkain pelaaja 10 pisteellä. Zach Hyman on tehnyt jo 6 maalia. Oilersin ylivoimapeli toimii, heidän onnistumisprosenttinsa on 53 prosenttia. Maalivahti Stuart Skinner on erinomainen ja varasti viime ottelussa 33 laukausta ja Edmonton voitti epätyypillisesti 1-0. Myös Evander Kanen ja Dylan Hollowayn kaltaiset täydentävät pelaajat lisäsivät kättä.

Kingsillä sen sijaan on ongelma. Heidän tähtiensä pitää olla erinomaisia joka pelissä, ja toistaiseksi näin ei ole ollut jälkimmäistä lukuun ottamatta. Anže Kopitarilla ja Drew Doughtylla on valtava kokemus ja vaikka he pelaavatkin hyvin tässä sarjassa, he tulevat suoranaisesta tähtien tehokamppailusta häviäjinä. Joukkueen vahvuus, alivoimapeli, ei ole toistaiseksi riittänyt Leon Draisaitlin, Connor McDavidin ja Evan Bouchardin laukauksen loistaviin ideoihin. Kingsin paras pelaaja on toistaiseksi 21-vuotias Quinton Byfield, ja se kertoo jo jotain. Kings on joukkue, joka on rakennettu vahvuuden ja hyvän puolustuksen varaan, mutta juuri siinä se epäonnistuu eniten.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Edmonton on voittanut kahdesti vieraissa ja vie sarjan mukavan 3-1-johdon kotiin. Oranssi helvetti irtoaa ja Oilers saattaa hyvinkin räjäyttää Kingsin ensimmäisessä erässä. Veikkaa kotijoukkueen voittoa.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker