FC Copenhagen – Ostrava: tasoitus FC Copenhagen -1.5

FIbookmaker
6 elokuun, 2024
12 Näkymät

Vinkkimme: Ostravan Ostrava on voittanut Ostravan Ostravan: FC Kööpenhamina – Ostrava: tasoitus FC Kööpenhamina -1,5

07.08.2024 19:00

Baníkia odottaa houkutteleva mutta kova vastustaja konferenssin Eurooppa-liigan kolmannella kierroksella. Vastassa on seura, joka pudotti Prahan Spartan rangaistuspotkukilpailussa viime vuoden Mestarien liigan kolmannella kierroksella ja eteni miljoonakilpailun kahdeksannelle kierrokselle Manchester Unitedin ja Galatasarayn kustannuksella, jossa se putosi Manchester Citylle.

Cup-kokemus on selvästi FC Kööpenhaminan puolella, joka on UEFA:n seurakertoimen 46. sijalla, kun taas Ostrava kerää siinä pisteitä pitkän neljäntoista vuoden jälkeen. Toisella alkulohkokierroksella se voitti Urartun kahdesti (5-1, 2-0), mutta Kööpenhamina on useita tasoja armenialaisia korkeammalla.

Leijonat otti tasaisen voiton Gibraltar Magpiesista (3-0, 5-1) ja pärjää myös Tanskan liigassa, jossa sillä on kolmen kierroksen jälkeen seitsemän pistettä. Sunnuntain kotiharjoitus Randersia vastaan ei mennyt Kööpenhaminaa vastaan toivotulla tavalla, sillä joukkue sai vain 1:1-tasapelin ylivoimalla, mutta sitäkin enemmän se keskittyy menestyksekkääseen alkuun tuplapelissä Ostravaa vastaan.

Baník lykkäsi sunnuntain ottelun Karvinaa vastaan säästääkseen voimiaan keskiviikon otteluun Tanskan pääkaupungissa. Vierailijat eivät ole käytännössä koskaan kohdanneet vastaavan tasoisia vastustajia, lukuun ottamatta kaksinkamppailuja Tshekin liigan kolmen parhaan kanssa, joista he eivät selviä, ympäristö tulee olemaan heille uusi. Kööpenhaminan pelaajat ovat yksilöllisesti parempia, ja ehkä brasilialainen Ewerton pystyy vastaamaan heille teknisesti.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Ostrava haluaa ottaa revanssiin mukaan hyväksyttävän tuloksen, mutta sen yhteenotto eurooppalaisen todellisuuden kanssa päättyy vähintään kahden maalin tappioon.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker