Getafe – Real Sociedad: Ottelun tulos – tuplavinkki: Voittamaton Getafe

FIbookmaker
1 syyskuun, 2024
8 Näkymät

Ennusteemme: Getafe pelaa voittajaksi: Getafe – Real Sociedad: Ottelun tulos – tuplavihje.

01.09.2024 19:15

Viime kaudella Mestarien liigan makuun päässyt (häviten PSG:lle kahdeksannella kierroksella) ja LaLigassa kuudenneksi sijoittunut La Real on aloittanut uuden kauden surkeasti. Näiden kahden takaiskun väliin jäänyt heikko voitto Barcelonasta tulokasjoukkue Espanyolia vastaan (1-0) ei parantanut liigan avausottelun yleisvaikutelmaa.

Getafe ei ole tiennyt uudella kaudella toistaiseksi muuta kuin tasapelejä. Sekä sen matka Bilbaoon liigan avausottelussa (1-1) että sitä seurannut kotiottelu Rayoa vastaan (0-0) päättyivät pistejakoon. Välikierroksella Madridin piti pelata Betisin vieraana, mutta tuo ottelu siirrettiin vastustajan cup-velvollisuuksien vuoksi.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Getafelle voi kotiedun ja vieraiden huonomman kunnon lisäksi pelata pelin piikkiin myös se, että toisin kuin vastustajalla, sillä oli aikaa valmistautua viikon aikana. Lisäksi se ei ole hävinnyt yhtään kolmesta viimeisestä kohtaamisesta Real Sociedadin kanssa stadionillaan (1-1, 2-1, 1-1). Edellä mainitut olosuhteet huomioon ottaen hyvä vaihtoehto olisi lyödä vetoa siitä, että kotijoukkue ei häviä.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker