Golden State – New York: vähemmän kuin 212,5 pistettä ottelussa.

FIbookmaker
18 maaliskuun, 2024
23 Näkymät

Meidän valintamme: Golden State – New York: alle 212,5 pistettä pelissä

19.03.2024 03:00

New York Knicks on sataprosenttisesti neljän ottelun läntisen konferenssin road tripin puolivälissä, ja maanantaina se kohtaa Golden State Warriosin, joka haluaa kostaa 99-110-kotitappion helmikuun viimeiseltä päivältä.

Knicks (40-27) on voittanut viisi seitsemästä ottelustaan sen jälkeen, kun se pelasi Madison Square Gardenissa, eikä ole päästänyt vastustajaa tekemään sataa pistettä kuuteen otteluun. Erinomainen puolustuspelaaminen on ollut pohjana kahdelle viimeiselle voitolle Portlandissa (105-93) ja Sacramentossa (98-91), ja Kings on pitänyt heidät 35 prosentin heittoprosentissa kentältä ja blokannut yhdeksän heittoa, joista kolme Anunobyltä, joka oli poissa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa, kun taas Knicks kirjautti vain kolme blokkia.

Tosiasia on, että Golden State (35-30) luotti kolmen pisteen kaaren takaa heittämiseen ja kolmen ottelun sairauslomalta palanneen Stephen Curryn taituruuteen, joka teki 31 pistettä tärkeässä ottelussa Los Angeles Lakersin areenalla, Warriors kukisti pöytäseuransa 128-121 ja paransi asemiaan taistelussa pudotuspeleistä. Nyt heidän on joka tapauksessa tehtävä töitä kotonaan, jossa heillä ei ole tällä kaudella mennyt hyvin (17-17) ja jossa he ovat hävinneet kaksi viimeistä peliä.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Golden State joutuu valmistautumaan täysin erilaiseen pelityyliin kuin edellisessä ottelussa hyökkäysvoittoista Lakersia vastaan. Knicks on hyvässä kunnossa, eikä päästä kotijoukkuetta helppoihin heittoasemiin. Näin ollen, aivan kuten kolme viikkoa sitten, tässäkin ottelussa tullaan tekemään alle 213 pistettä.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker