Hap.Beer Sheva – Ml.Boleslav: kumpikin joukkue tekee maalin – KYLLÄ!

FIbookmaker
15 elokuun, 2024
10 Näkymät

Ennusteemme: M.M.B.L: Hap.Beer Sheva – Ml.Boleslav: Kumpikin joukkue tekee maalin – KYLLÄ!

15.08.2024 19:00

Tshekin seuraava edustaja pelaa konferenssiliigan kolmannen alkulohkon uusintaottelussa Bulgariassa, jossa Hapoel Beer Sheva pelaa kotiottelunsa.

Maan poliittisen tilanteen vuoksi israelilaisseura on menettänyt kotikenttäedun, joten ottelu pelataan Litex Lovech Stadiumilla. Joka tapauksessa tunnelma ei tule olemaan äärimmäisen myrskyisä, mikä on osittainen etu Mlada Boleslaville.

Hapoelia vaivaavat myös muut olosuhteet, Israelin huippukilpailu ei ole vielä alkanut, joten joukkue ei ole optimaalisesti sovitettu. Toisaalta Boleslavin joukkue osoitti, että se haluaa pelata hyökkäävästi, sillä sillä oli ottelussa 20 laukaisuyritystä. Samalla penkiltä löytyi laatua Kangwan tai Seferin muodossa. Joka tapauksessa kotijoukkue on levänneempi joukkue, joka puskee eteenpäin samalla tavalla kuin 1. pelissä.

Mladá Boleslav puolestaan kohtaa neljännen ”englantilaisen viikon” peräkkäin (torstai – sunnuntai – torstai), kokoonpano ei ole juurikaan muuttunut. Tšekin joukkueen pelaajien väsymys on paljon pahempi. Joka tapauksessa vierasjoukkue sai rohkaisua viikonlopun selkeästä voitosta Budějovicesta (4:0), ja valmentaja Holoubek antoi runkopelaajien pelata noin 60 minuuttia.

Joka tapauksessa joukkueen tuottavuus on suhteellisen kapealla pelaajaringillä (Kušej, Mašek, Mareček). Kotijoukkueen pitäisi olla tyytyväinen siihen, että kotijoukkue hyökkää enemmän, he pystyvät pelaamaan avointa puolustusta paljon paremmin kuin täyttä puolustusta. Edes uusintaottelussa vierailijat eivät tule maalittomaksi, jää nähtäväksi, mikä on tulos.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Ottelussa on luvassa maaleja molemmin puolin kenttää, kumpikaan joukkue ei ole vahvimmillaan puolustuspäässä. Molemmat joukkueet tekevät maalin, Kusej onnistuu vierailijoiden osalta.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker