Hurkacz H. – Zverev A.: Yli 23,5 peliä

FIbookmaker
22 kesäkuun, 2024
20 Näkymät

Meidän valintamme: Hurkacz H. – Zverev A.: Yli 23,5 peliä

22.06.2024 13:00

Kahden erinomaisen syöttäjän kaksintaistelu tarjoaa välierät Saksan turnauksessa Hallessa. Vastakkain asettuvat Alexander Zverev, joka ei ole koskaan hävinnyt syöttöään hallin ruohokenttäturnauksessa, ja Hubert Hurkacz. Vaikka hänen syöttönsä katkesi kahdesti, hän voitti silti kaikki ottelunsa 2-0 sarjoissa.

Siinä missä Hurkacz oli kaatanut kolmessa edellisessä ottelussaan Flavio Cobollia, James Duckworthia ja Marcos Gironia, Zverev vei Oscar Ottin, Lorenzo Songen ja Arthur Filsin. Ottin ja Filsin ottelut venyivät sitten kolmeen sarjaan, kun Zverev ei onnistunut voittamaan tiebreakereitä.

Näiden loistavien syöttöjen yhteentörmäys nähtiin aiemmin kaudella United Cupin aikana. Zverev voitti silloin kolmen tunnin taistelun jälkeen 6:7, 7:6, 6:4. Koko ottelussa oli vain yksi tauko. Nurmella kaksintaistelun ei pitäisi olla yhtä pitkä (ajallisesti), mutta pelit voidaan pelata samalla tavalla.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Viimeksi kun Zverev ja Hurkacz kohtasivat, se oli pitkällinen taistelu upeista syötöistä. Kun otetaan huomioon esitys Hallessa, jossa molempien pelaajien tarjoilut ovat jälleen kerran hallitsevia, veto peleihin tai ainakin yhden tiebreakin mahdollisuuteen on ehdottomasti suositeltavaa.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

1XBETLyö vetoa 1xbetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker