Jablonec – Plzeň: tuplamahdollisuus 0-0

FIbookmaker
1 elokuun, 2024
12 Näkymät

Meidän vinkkimme: Jablonec – Plzeň: Tuplamahdollisuus 0-0

03.08.2024 17:00

Plzeň alkaa jo kääntää huomionsa Eurooppa-liigan 3. alkulohkoon, joka pelataan ensi torstaina Košicessa, jossa ukrainalaisella Kryvbasilla on eurooppalainen turvapaikka. Sitä ennen Viktoria joutuu kuitenkin selviytymään pelistä Střelnicen stadionilla Jablonecissa, jossa se on voittanut kolme viimeistä otteluaan.

Pilsen lähtee viimeisenä tšekkiläisestä kärkiviisikosta cupiin, ja kahden liigakierroksen jälkeen Štruncové sadyssä ollaan tyytyväisiä maksimissaan kuuteen pisteeseen. Joka tapauksessa sunnuntain hikinen 1-0-kotivoitto Hradec Královesta oli kova pala, ja Šulc teki ainoan maalin omasta rangaistuksestaan.

Valmentaja Koubek pitää kiinni hyväksi todetusta kokoonpanosta, ainoa ja pakollinen muutos, jonka hän joutui tekemään, oli kärkiryhmässä, jossa Kabongin tilalle tuli Vydra. Koko kauden väliin jättävän Kabongon loukkaantuminen on iso harmi. Hänen ensimmäinen ottelunsa Duklassa (3:1) oli onnistunut, joten Chorýn lähdettyä Slaviaan Plzeňin on jatkettava hänen korvaajansa etsimistä.

Jablonecilla on edessään kolmas ottelu Euroopan Cupiin osallistujaa vastaan, ja sen laatu on vähitellen nousemassa. Mlada Boleslavista saadun 2-0-kotivoiton jälkeen, jossa pohjoisen pojat pyyhkäisivät voittoon kahdella poissulkemisella, he hävisivät Ostravassa 0-1 ja joutuivat katumaan, etteivät saaneet edes pistettä kilpailijaansa vastaan. Jablonec antoi kuitenkin ymmärtää, että heidän ei välttämättä tarvitse pelastaa itseään tällä kaudella.

Uusi valmentaja Luboš Kozel on tuonut muutosta, joukkue pelaa suoraviivaisemmin, mutta sitä saattaa haitata kapea kokoonpano; Ostravassa Kozelilla oli penkillä vain kahdeksan vaihtopelaajaa, joista kaksi maalivahtia.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Plzeňillä on edessään hankala kaksintaistelu. Se voi ottaa vastaan Jablonecin, mutta se puree kovemmin kuin edellisillä kausilla ja tasapeli voi kestää pitkään, ainakin puoliaikaan asti. Tasapeli voi sitten loistaa lopussa.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

RABONALyö vetoa Rabonista 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker