Japani – Mali: Mali: Japani ja yli 1,5 maalia

FIbookmaker
27 heinäkuun, 2024
15 Näkymät

Meidän valintamme: Japani – Mali: Japani ja yli 1,5 maalia

27.07.2024 21:00

Ahkerat japanilaiset osoittivat suurta laatuaan heti olympialaisten jalkapalloturnauksen alkajaisiksi. Ensimmäisessä esityksessään he päihittivät selvästi Paraguayn ja tällä kertaa he haluavat ottaa toisenkin voiton Malista. He menivät ensimmäisellä puoliajalla johtoon eteläamerikkalaisia vastaan ja tekivät punaisen kortin jälkeen vielä neljä maalia toisella puoliajalla.

Malin ottelu Israelia vastaan osoitti, että afrikkalaisjoukkue keskittyy lähinnä hienostuneeseen puolustamiseen. Maalittoman avauserän jälkeen Mali siirtyi johtoon israelilaisten oman maalin jälkeen, mutta israelilaiset tasoittivat pian sen jälkeen. 1-1-tasapelin jälkeen joukkueet ottivat kumpikin pisteen, mutta tällä kertaa Mali kohtaa vaikeamman vastustajan.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Japani osoitti vahvuutensa avausottelussaan, kun se päihitti Paraguayn selvästi. Malin puolustusta on vaikeampi murtaa, mutta Japani voittaa silti. He luovat painostuksestaan hyviä mahdollisuuksia, mutta afrikkalaisten vastahyökkäyksiä ei saa unohtaa. Tässä ottelussa tehdään ainakin kaksi maalia.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

BETWINNERLyö vetoa Betwinnerillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker