25 helmikuun, 2024
23 Näkymät

Meidän valintamme: Juventus – Frosinone: 1. puoliaika: 0

25.02.2024 12:30

Juventuksen kriisi jatkuu täydessä vauhdissa, sillä Vanha Rouva pelasi vain 2-2-tasapelin vaikeuksissa olevan Veronan vieraana eikä onnistunut voittamaan neljättä kertaa peräkkäin (0-2-2). Tilanne ei ole kuitenkaan ihanteellinen myöskään Frosinonella, joka hävisi viimeksi AS Romalle 0-3 vaikka tuotti 25 laukaisuyritystä.

Kahden vaisun kotiottelun (Empoli 1-1, Udinese 0-1) jälkeen Juventus haluaa hyvitystä, eikä parempaa vastustajaa siihen voisi toivoa. Itse asiassa se on voittanut Frosinonen molemmissa tämän vuoden keskinäisissä otteluissa, viimeksi täällä tammikuun alussa cupissa lukemin 4-0.

Frosinone ja sen esitykset vastustajan maaperällä on luku sinänsä. Vierailijat eivät ole voittaneet tällä kaudella kertaakaan vieraissa (0-3-9) ja kaikilla kahdeksalla kerralla, kun he ovat vierailleet sarjataulukon alkupuoliskon joukkueen kentällä, tulos on tietysti ollut tappio. Sen lisäksi, että Ciociari on saanut kaikista vähiten vieraspisteitä (3), se on myös tehnyt kaikista eniten vierasmaaleja (30).

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Massimiliano Allegrin joukkueeseen sataa jälleen kerran kritiikkiä siitä, että sen pelistä puuttuu ajatus. Jos vierailijat edes vähän yrittävät, he voivat käyttää tämän kurjuuden hyväkseen ja pitää maalieron suotuisana ainakin puoliaikaan asti. Juventushan on johtanut täällä vain kahdesti 12 liigaottelussa 45 minuutin jälkeen.