Juventus – Genova: 1

FIbookmaker
17 maaliskuun, 2024
26 Näkymät

Juventus – Genova: 1

17.03.2024 12:30

Kotitasapeli Atalantan kanssa (2-2) oli kuudes kerta seitsemään viimeiseen otteluun, kun Juventus ei voittanut ja menetti näin ollen kakkossijan. Genoa kärsi viimeksi toisen peräkkäisen tappionsa, kun se kaatui jännittävässä kotiottelussa Monzalle (2:3), ja sen toiveet sijoittua sarjataulukon kärkikahinoihin pienenivät merkittävästi.

Fanit tekivät tyytymättömyytensä Juventuksen esitykseen selväksi ja valmentaja Allegri valitteli, että he kaipaisivat stadionilta enemmän tukea tietyillä hetkillä. Kotijoukkue toivoo nyt pelastusta huipputorjuja Vlahovicin paluusta, joka erottui viimeksi korttien takia, mutta pelintekijä Rabiot’n poissaolo osoittautuu edelleen ratkaisevaksi. Mutta myöskään puolustusyksikkö ei pelaa ihanteellisessa vireessä, sillä se on saanut maaleja neljässä kotiottelussa peräkkäin ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuoteen.

Genoalla on edessään toinen vierasottelu peräkkäin vahvaa vastustajaa vastaan, sillä edellisen se hävisi Interin vieraana urhean taistelun jälkeen 1-2. Alberto Gilardinon suojatit ovat onnistuneet tällä kaudella saamaan 13 pistettä vieraissa (3-4-7) ja olisivat varmasti voineet onnistua joissain tapauksissa paremmin. Taulukon kärkipuoliskon joukkueiden kentällä he ovat kuitenkin onnistuneet suhteellisen hyvin (1-1-2).

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Juventus on voittanut kotonaan vain kerran neljässä viime ottelussaan (1-2-1), mutta sitä ennen se oli voittanut täällä viisi kertaa peräkkäin. Ja se jatkaa sitä Genoaa vastaan, jonka se on voittanut täällä kolme kertaa peräkkäin liigamittauksissa.

Luottamus:

8/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker