FIbookmaker
19 lokakuun, 2024
10 Näkymät

19.10.2024 20:45

Kahden Genovan ja Leipzigin voiton jälkeen Juventus kärsi jälleen yllättävän tappion, kun se pelasi 1-1-tasapelin kotonaan Cagliarin kanssa. Lazio puolestaan elää yhtä viime aikojen parhaista jaksoistaan, sillä 2-1-voitto Empolista oli sille neljäs peräkkäinen.

Juventus lopetti voittamisen stadionillaan. Tasapeli Cagliaria vastaan oli sille kolmas kotitappio Serie A:ssa peräkkäin (AS Roma, Napoli), vaikka Dusan Vlahovic teki jälleen maalin. Valmentaja Motta luottaa vahvasti serbihyökkääjään (hän pelasi eniten minuutteja kaikista), ja hän maksaa luottamuksen takaisin – hän on tehnyt jo viisi maalia kolmessa viimeisessä kilpailullisessa ottelussa. Se vaatisi kuitenkin jonkun muunkin nousua.

Valmentaja Baronin johtama Lazio on odotuksista huolimatta hyvässä vireessä. Vierailijat ovat voittaneet neljä kilpailullista ottelua peräkkäin tehden 12 maalia. Tähän sisältyvät vierasvoitot Dynamo Kiovasta (3-0) ja Torinosta (3-2). Näin Laziolla on sama määrä pisteitä kuin Juventuksella, mutta se on tehnyt jo neljä maalia enemmän.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Juventus on päästänyt tällä kaudella Serie A:ssa toistaiseksi vain yhden maalin, viimeksi rangaistuspotkusta Cagliaria vastaan. Jos joku voi kuitenkin ylittää sen, se on nousijajoukkue Lazio, joka luottaa useisiin hyväkuntoisiin maalintekijöihin (Castellanos, Dia, Zaccagni ja Pedro). Kotijoukkueen maalilla nähdään Vlahovic, joka on tehnyt kolme maalia neljässä edellisessä kohtaamisessa. Maaleista ei tule olemaan pulaa.