20 lokakuun, 2024
9 Näkymät

Meidän vinkkimme: Karlovy Vary – Pardubice: 2

20.10.2024 17:00

Sunnuntain jääkiekon Extraliigan kolmannellatoista kierroksella kohtaavat myös Karlovy Vary ja Pardubice. Molempia joukkueita erottaa nykyisessä sarjataulukossa yhdeksän pistettä. Dynamo menestyi viime vuoden kaksintaisteluissa paremmin häviten vain yhden pisteen Enerģijalle.

Neljän peräkkäisen voiton jälkeen kotijoukkue Vary kaatui ensin Hradecissa 5:1 ja sitten Olomoucissa 3:1. Toisin kuin edellisessä ottelussa, länsiböömiläiset tekivät hyvän esityksen Hongassa, mutta ilman suurempia painotuksia verkon edessä. Peliin vaikutti ensimmäinen erä, jossa Energie teki kaksi maalia vastustajan ylivoimalla. Loppupelissä joukkue oli hieman parempi, mutta se ei riittänyt kuin yhteen maaliin. Kärpät voitti viidestä tämän vuoden kotiottelustaan kolme ja jäi kahdesti ilman pistettä.

Vieraileva Pardubice voitti kolme viimeistä ylimääräistä liigaotteluaan ja nousi pisteen päähän johtavasta Litvínovista. Perjantain kierroksella Dynamo voitti kotonaan Trinecin 4:2 viime vuoden pudotuspelifinaalin uusinnassa. Idänpelaajat ratkaisivat ottelun edukseen lähinnä toisessa erässä, kun he tekivät kaksi maalia ja piikittivät vastustajan maalivahtia 22 yrityksellä hänen maalinsa eteen. Marek Zadinan poisjäännin jälkeen Pardubice on hieman parantanut peliään ja tulostaan.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Dynamo vahvistaa parantunutta kuntoaan ja Energieia suurempaa yksilöllistä laatua ja voittaa kolmella pisteellä.