Kazakstan – Latvia: 2

FIbookmaker
14 toukokuun, 2024
19 Näkymät

Meidän vinkkimme: Kazakstan – Latvia: 2

14.05.2024 16:20

Latvian ja Kazakstanin joukkueet pelaavat tiistaina kolmannen ottelunsa jääkiekon MM-kisoissa. Vahvan paperisuosikin roolissa ovat Baltian maiden edustajat.

Latvialaiset eivät ole vielä löytäneet voittajaa kisoissa, vaikka ovatkin voittaneet molemmat tähänastiset ottelunsa jatkoajalla. He voittivat Puolan 5-4 ja Ranskan 3-2. He ovat olleet otteluissa aktiivisempia, mikä on odotettavissa Kazakstania vastaan, jonka päätavoite on pelastaa itsensä eliittiin.

Siihen he pyrkivät heti alussa yllätysvoitolla 3-1 Ranskaa vastaan, joka oli kaksinkamppailun aktiivisempi joukkue. Sen jälkeen kazakstanilaiset hävisivät Slovakialle 2:6.

Latvia voi olla yksi tämän vuoden mustista hevosista. Viime vuonna se käveli sensaatiomaisesti pronssille, kun mukana oli seitsemäntoista pelaajaa viime kisojen menestysjoukkueesta. Mukana on myös viisi pelaajaa Tšekin Extraliigasta. Maalivahtitähtenä toimii ulkomailta NHL:ään tuotu Elvis Merzlikins.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

5:0, 5:1 ja 7:0 – nämä ovat näiden kahden joukkueen välisten otteluiden tulokset vuodesta 2022 lähtien, joista viimeinen on viime vuoden mestaruudesta. Latvia on yksinkertaisesti liian hyvä Kazakstanille ja sen pitäisi todistaa se Ostravassa.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

22BETLyö vetoa 22betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker