Kladno – Trinec: ottelun voittaja ratkaisuun/Kladno

FIbookmaker
1 lokakuun, 2024
12 Näkymät

Meidän valintamme: Kladno – Trinec: Ottelun voittaja ratkaisuun/Kladno

01.10.2024 18:00

Jääkiekon Extraliigan seitsemännellä kierroksella kohtaavat viime vuonna itsensä puntariin pelastanut Kladno ja mestarijoukkue Třinec. Nykyisessä sarjataulukossa heitä erottaa kuitenkin vain yksi piste.

Hradec Kralovessa 4:2 hävinneen Kladnin ritarit matkustivat sunnuntaina Libereciin. Keskiböömiläiset menivät ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoon, mutta eivät jälleen onnistuneet viimeistelemään peliä ja joutuivat ratkaisemaan vasta rangaistuspotkukilpailussa. Niissä onnistui vain italialaispuolustaja Phil Pietroniro, ja niinpä Kladno vei Štěpán Lukášin loistavalla panoksella maalissa arvokkaan voiton kotiin vierasottelusta.

Kolmen jatkoaika- tai rangaistuspotkukilpailussa kärsityn tappion jälkeen vierailevat Ocelar-pelaajat pelasivat sunnuntaina kotonaan Hradecia vastaan. He onnistuivat ratkaisemaan kaksinkamppailun kolmella maalilla päätöserässä ja myös tekemällä kaksi maalia ylivoimalla, jota vain Vítkovice on käyttänyt tähän mennessä paremmin koko kilpailussa. Steelersin esitys oli kuitenkin jälleen kerran kaukana ihanteellisesta. Třineciltä puuttuu keveys, eikä heidän pelistään ole toistaiseksi paljoa katsottavaa.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Kladno haluaa varmasti ottaa kotonaan ison vastustajan vastaan. Ritarit voittivat tänä vuonna sekä Spartan että Brnon kotonaan loistavien esitysten jälkeen, joten veikkaamme heidän voittavan ratkaisun.

Luottamus:

6/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

IVIBETLyö vetoa Ivibetillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!!
Kirjoittaja FIbookmaker