Krejcikova B. – Rybakina E.: Yli 20,5 peliä.

FIbookmaker
11 heinäkuun, 2024
16 Näkymät

Meidän vinkkimme: Krejcikova B. – Rybakina E.: Yli 20,5 peliä

11.07.2024 12:00

Barbora Krejcikovan ja Jelena Rybakinan yhteenotto Wimbledonin välierissä saattaa olla yksi turnauksen naisten osan kohokohdista. Toisella puolella on erinomainen nurmikenttäpelaaja Rybakina, joka voitti Wimbledonin vuonna 2022, ja toisella puolella hyväkuntoinen Krejcikova, joka myös tuntee jo Grand Slam -voiton tunteen voitettuaan Ranskan avoimet vuonna 2021.

Rybakina on ottelun suosikki. Hänen nurmikenttätaitonsa ovat ilmiömäiset, ja tyrmättyään muut kanssasuosikit, kuten Aryna Sabalenka, Coco Gauff ja Iga Swiatek, hänellä on todella mielenkiintoiset mahdollisuudet toiseen Wimbledon-voittoon. Lisäksi häntä jarruttaa hänen terveytensä, joka on vaivannut häntä viime kuukausina ja tuonut mukanaan useita pettymyksiä suurissa turnauksissa. Kolmessa viimeisessä Wimbledon-ottelussaan hän ei ole hävinnyt yhtään sarjaa ja on hävinnyt yhteensä vain yhdeksän peliä.

Krejcikova, joka on tähän mennessä pelannut kaksi ottelua Rybakinan kanssa ja onnistunut voittamaan hänet molemmilla kerroilla kolmessa sarjassa (mutta ei kertaakaan nurmella), ei myöskään ole hävinnyt sarjaa kolmessa viimeisessä Wimbledon-ottelussaan. Lisäksi hän löysi reseptin paitsi suosikki Danielle Collinsia vastaan, myös erinomaista nurmikenttäpelaajaa ja teräväkärkistä Jelena Ostapenkoa vastaan puolivälierissä. Rybakina on kuitenkin paljon kovempi pähkinä purtavaksi.

Mistä kannattaa lyödä vetoa:

Vaikka Rybakina on suuri suosikki, Krejcikova ei myy nahkaansa halvalla. Päinvastoin, hän voi aiheuttaa kazakstanilaiselle paljon vaikeuksia. Siksi lippuun kannattaisi myös yrittää lisätä, että luvassa on pitkä köydenveto ja paljon pelejä.

Luottamus:

7/10

Suositeltava vedonvälittäjä tätä vetoa varten:

20BETLyö vetoa 20betillä 100% bonuksella ensitalletuksestasi!
Kirjoittaja FIbookmaker